To se zove upornost

Nakon zakuske, vježbanje: Lana Gojak Bajt u trudnoći se ne odriče omiljene sportske aktivnosti

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji ‘Ne daj se, Nina‘ pokazala je nesvakidašnji način na koji je provela Uskrs.

Glumica Lana Gojak Bajt sa svojim suprugom Sinišom Bajtom očekuje svoje prvo dijete i sudeći po najnovijoj fotografiji na njezinom Instagramu, Lana itekako pazi da bude fit i u blaženom stanju.

Naime, Lana je najveći kršćanski blagdan proslavila trčanjem i to u najljepšem ambijentu, pokazavši da je u vrhunskoj kondiciji te da joj trudnički trbuh nimalo ne smeta. U uskoj sportskoj odjeći napravila je đir pored mora.

Čitajte i: Lana Gojak Bajt trudna, otkrila nam i kada stiže beba: 'U sretnom iščekivanju avanture života'

"Daj ti meni trčanje uz more i ja sretna, lako ćemo za jaja i šunkicu!! Sretan Uskrs svima koji slave!!", napisala je uz fotografiju.

Lana je početkom ožujka na Instagramu objavila sretne vijesti da očekuje bebu, a onda ih je potvrdila i za Gloriju.

"Istina je čekam bebu. Termin je krajem sedmog mjeseca, za sada je sve u redu sa trudnoćom i nadam se da će tako i ostati. Trenutno uživam u lijepom vremenu na moru u jednom malom mjestu kraj Nina, pazim se koliko mogu i čuvam od zaraze. Čula sam se ovih dana i s Leonom Paraminski, razmijenile smo trudnička iskustva i drago mi je da će naša djeca biti vršnjaci", kazala je Lana Gojak za Gloria.hr.

Čitajte i: Slatke 'muke' u blaženom stanju: Lana Gojak Bajt našalila se s onim što je većina trudnica prošla

Inače, zvijezda serije 'Ne daj se, Nina' i redatelj Siniša Bajt u vez su od 2017., a vjenčali su se 2019. u Trstu. otkrila i da su svadbu organizirali u vrlo kratkom vremenu. "Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’", kazala je Lana o svadbi.

Linker
19. travanj 2024 21:20