Opet sam

Nakon divnih mjeseci Jason Momoa i Eiza González prekinuli: ‘Vrlo su različiti‘

Glumac je u siječnju obznanio razvod od dugogodišnje partnerice, a ubrzo je našao utjehu u 10 godina mlađoj kolegici. No ljeto je donijelo kraj te romanse.

Sve što je slatko, traje kratko, mogla bi se tako opisati veza Jasona Momoe i Eize González koji su, saznalo se, krenuli svatko na svoju stranu. Prošlog mjeseca potvrđeno je da izlaze, a ovog su 42-godišnji glumac i 10 godina mlađa glumica odlučili prekinuti.

"Jednostavno su vrlo različiti", kazao je zajednički prijatelj za People. Drugi izvor je kazao da se "oboje nadaju kako će možda uspjeti. Vole se jako, izlazili su i mnogo dulje prije nego su obznanili vezu javno. Sada su u različitim životnim fazama".

image

Jason Momoa

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Izvor je za People otkrio da su Momoa i González bili u vezi, a viđali su se od veljače "nakon što su se upoznali preko posla i zajedničkih poveznica".

Isprva su htjeli vidjeti kako će se odnos razvijati. Provodili su vrijeme zajedno kada su mogli zbog posla i njihova dva zauzeta rasporeda".

Čitajte i: Friško razvedeni glumac očaran novom partnericom: ‘Ona je nevjerojatna!‘

image

Eiza Gonzalez

AVALON/PROFIMEDIA

Kasnije su njihovi poznanici za novinare otkrivali koliko su Jason i Eize slični. Nju su opisivali kao "vrlo zabavnu osobu koja voli sve i uglavnom je prilično avanturistička", te da ona i Momoa "dijele isti duh".

"Ona je više djevojka za duge veze, a ne za neobavezne spojeve", opisao ju je prijatelj. Dok je Momoa u samačkoj fazi nakon razvoda od dugogodišnje ljubavi Lise Bonet, s kojom je u bio u vezi od 2005. Par se vjenčao 2017. Imaju dvoje djece u tinejdžerskoj dobi. Svijet je iznenadila vijest iz siječnja 2022. da se taj skladan par razilazi. Ubrzo je Jason našao utjehu u mlađoj kolegici, no čini se da je tome došao kraj.

Linker
19. travanj 2024 11:32