NINA KLJENAK

Najljepši Uskrs u zagrebačkom domu televizijske urednice i voditeljice: Stigla je prinova!

Čak tri razloga za slavlje ovih dana ima Dalmatinka sa zagrebačkom adresom, Nina Kljenak, koja je uoči Uskrsa i rođendana svog partnera na svijet donijela djevojčicu kojoj je nadjenula ime Sofia.

U dom urednice i novinarke N1 televizije Nine Kljenak (36) za Uskrs je stigao najljepši personalizirani poklon – djevojčica Sofia koju je dobila s dugogodišnjim partnerom, pravnikom Vedranom Đulabićem (42). Nina je djevojčicu rodila u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh 2. travnja, a kući su stigle na sam Uskrs što je posebno obradovalo njezinu petogodišnju kći Francescu koja je dugo željela postati seka pa je Sofiju dočekala spremna i ne prestaje je ljubiti i maziti.

"Ona je moja velika pomagačica koja bebi po cijeli dan pjeva", priča nam Nina ne krijući da je situacija s dvoje male djece vrlo izazovna. "Odjednom dobiješ bebu o kojoj treba brinuti tako da se tek uhodavamo što se tiče dojenja i spavanja, ali i naše velike princeze Francesce koja sada počinje dijeliti moju potpunu posvećenost - no uz puno ljubavi sve će se posložiti", govori novopečena majka hvaleći se kako je upravo ona odabrala ime. "Vedran je trebao odlučiti u slučaju da je bio dječak, a za djevojčicu je imao pravo veta, a na ovo ime ga nije iskoristio", priča nam.

image
Nina Kljenak s kćeri Francescom i Sofijom
FOTOGRAFIJE: NINA KLJENAK

Iskustva i ljubavi im ne nedostaje. Naime, Vedran iz prvog braka ima dvije kćeri, a Nina je u braku s američkim piscem i novinarom Carmenom Gentileom dobila djevojčicu Francescu. U nedavnom intervjuu za Gloriju istaknula je kako iznimno ponosna na svoju modernu obitelj, a tada je ispričala i kako je upoznala sadašnjeg partnera, profesora Upravne znanosti na Pravnom Fakultetu u Zagrebu.

image
Nina Kljenak i kći Francesca
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV

"Vedrana sam poznavala površno jer je nekad znao gostovati na N1 televiziji no bolje smo se upoznali kad sam razmišljala o upisivanju postdiplomskog studija iz njegove domene. Postdiplomski ipak nisam upisala, no zaljubili se jesmo. Osvojio me smislom za humor i činjenicom da gotovo nikad ne gubi tlo pod nogama. Bilo što da se dogodi znam da neće izgubiti kontrolu", rekla je Nina. Sada je njihova sreća potpuna. Bila je to beba s pozivnicom, a stigla je u najljepšem mogućem trenutku – kao najljepši poklon Nininom partneru koji sredinom travnja slavi rođendan. U njihovom domu ovo je mjesec slavlja, a ono svadbeno za sada je zbog pandemije – na čekanju.

image
Nina Kljenak i partner Vedran Đulabić
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Voditeljica i urednica otkrila nam je sretne vijesti: ‘U moju modernu obitelj uskoro stiže prinova‘

Linker
19. travanj 2024 00:01