U serijalu 'Na granici' igra svećenika don Božu Dobroslavića
 promo
na vrućem stolcu

Na Speed Date smo priveli svećenika iz serije 'Na granici': 'Još uvijek me pozdravljaju s 'Hvaljen Isus'

Mladi glumac Pavao Fabijan Medvešek došao je na naš Speed Date. Pozitivne energije na snimanju nije nedostajalo, a prošli smo sve teme - od djetinjstva, preko ljubavi pa do poslovnih planova.

Gledali smo ga u ulozi svećenika u seriji "Na granici", u mjuziklu "Jesus Christ Superstar" čija je premijera bila u ožujku ove godine, a njegov posljednji izazov bila je sinkronizacija animiranog filma "Aladin' u kojem je glavnom liku dao glas. Svestrani glumac Pavao Fabijan Medvešek (27) publiku je osvojio ulogom svećenika Bože pa mu nije rijetkost da na ulici čuje pozdrav "Hvaljen Isus".

Uz poslovne obveze, Pavao je i u sretnoj vezi s djevojkom Karlom Abramović, studenticom filmske produkcije s kojom se poznaje od srednjoškolskih dana. Kako za sebe kaže, i dalje je dečko iz Novog Zagreba, a nama je otkrio nekoliko zanimljivosti o sebi. Uz glumu, strast mu je i glazba te je neko vrijeme bio frontmen metal benda, a hoće li se vratiti u te vode, kamo bi da može odletio na čarobnom tepihu, što je najromantičnije napravio za djevojku i koju neobičnu ovisnost ima, otkrio je u našem Speed Dateu.

Linker
19. travanj 2024 01:31