Dobrotvorna akcija

Morgan Freeman sprema ludoriju: Glumac će telefonom zezati ljude, u dogovoru s njihovim najmilijima

Legenda filma upustio se u neobičnu dobrotvornu akciju, kako bi motivirao što više ljudi da se priključi odlučio je ‘pokloniti‘ nekome telefonsku spačku.

Legendarni glumac Morgan Freeman uhvatio se neobičnog posla, upravo je pokrenuo natječaj u kojem će sretnom dobitniku pomoći da se našali s njegovim bližnjima.

"Jeste li se ikad pitali kako bi bilo da Mogran Freeman nazove vašeg bivšeg i kaže - hej stvarno si to uprskao! E pa sad imate šansu", kaže to glavom i bradom hollywoodska legenda koja će zaista nekom sretniku pomoći da svojim dragim (ili ne tako dragim) osobama napravi spačku. Tako će netko od prijatelja ili obitelji američkih građana uskoro dobiti poziv u kojem će ga poznati glas Morgana Freemana malo 'iscimati'.

Ovaj 83-godišnji glumac udružio se s tvrtkom Omaze, koja pruža usluge prikupljanja dobrotvornih sredstava, u njihovoj posebnoj dobrotvornoj akciji. Freeman će putem video poziva razgovarati s jednim sretnim obožavateljem te se udružiti s njim kako bi osmislili šaljivi poziv za njegovog člana obitelji ili prijatelja. Sretan dobitnik će na kraju dobiti i snimku razgovora. Cijela akcija radi se kako bi se prikupila sredstva za Zakladu Tallahatchie River, neprofitnu organizaciju koja ulaže u suradnje za kvalitetno školovanje u Mississippiju.

Podržite dobru stvar

"Podržite dobru stvar i dajem vam šansu da se našalite pomoću mene s nekim od prijatelja ili obitelji", objasnio je glumac.

U videu je odglumio čak i urnebesan primjer mogućeg poziva. "Halo Ruperte, ovdje Morgan Freeman i imam nešto za reći o tvom glazbenom umijeću. Buuu, loš si stari", opisao je Morgan i dodao kako je to tek jedna od opcija.

Uz to, poziv koji će obaviti uopće ne mora biti šala ili spačka. "Mogu biti samo glasnik. Poanta je da koga god odlučite da nazovemo - da se svi dobro zabavimo", objasnio je. Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom "natjecanju" detalje mogu saznati na stranici Omazea. Razgovor sa Freemanom, samo je nagrada za sve one koji po crowfunding sistemu uplate novac za dobrotvornu svrhu.

Linker
18. travanj 2024 17:03