U DRUŠTVU VODITELJICE

Marko Tolja se prisjetio svog nastupa na Dori: ‘Ovako smo moja draga Iva Šulentić i ja izgledali 2009.‘

Pjevač je podijelio fotografiju na Instagramu, a osim njega, uzbuđenje na društvenim mrežama ne skrivaju ni ovogodišnji natjecatelji.

Do nastupa na Dori 2022. dijeli nas svega nekoliko sati, a uzbuđenje ne skrivaju ni poznata lica domaće javne scene. Među njima je i glazbenik Marko Tolja koji se prisjetio svog nastupa 2009. godine s pjesmom "Stranci" pa je fotografiju od tog velikog trenutka podijelio na Instagramu.

"Večeras je Dora, a ovako smo moja draga Iva Šulentić i ja izgledali 2009. na afteru te iste Dore. Dora je bila puno mlađa, a bogami i mi!", našalio se Tolja koji je pozirao s voditeljicom tadašnje Dore, Ivom Šulentić.

A osim Tolji koji će ovog puta Doru pratiti u ulozi gledatelja, uzbuđenje oko ovogodišnjeg izdanja raste i natjecateljima koji pozivaju obožavatelje da ih prate jer će upravo njihov glas odlučiti o pobjedniku Dore 2022.

Čitajte i: Franku Batelić uoči dore iznenadili snimkom iz prošlosti: ‘Poludjet ću, zašto ste mi to napravili?‘

"Pripreme od ranog jutra! Jeste s nama u subotu navečer na @dora.hrt?", napisala je u opisu fotografije na Instagramu Mia Dimšić koja nastupa s pjesmom Guilty Pleasure, a fotografiju s probe objavila je i Tia Miljanović koja će pjevati pjesmu "Voli me do neba". Pratitelje na Instagramu pozivom na praćenje Dore oduševila je i Mila Elegović koja će nastupati s pjesmom "Ljubav".

Prijenos ovog najvećeg glazbeno-scenskog spektakla, iz opatijske dvorane “Marino Cvetković” gledatelji će moći pratiti u 20:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Osim na HTV1 i HR2, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi, kao i na portalu hrt.hr.

YouTube kanal: Hrvatska radiotelevizija - HRT - Dora 2022.

Linker
19. travanj 2024 03:10