Ne ponovilo se!

Marijana Batinić zbog njega priprema tužbu: ‘Danima ga je bilo mučno i tužno gledati...‘

RTL-ova voditeljica tek je nakon dva mjeseca skupila snage da objasni kako je njezin pas ostao bez oka. Vlasnik psa koji ga je ozlijedio nikad im se nije javio, čak ni zbog isprike. Zato Marijana ne može ostati mirna te je objasnila što je u pripremi.

- Danas naš mali junak slavi osmi rođendan. Taman je negdje na pola svog životnog puta. Pišem 'junak', a on je zapravo i više od toga. Puna dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko i da se uopće odlučim i slova napisati na tu temu. Napao ga je pas iz susjedstva, prekrasan bijeli (sličan samojedu) i rastrgao ga iz čista mira - započela je svoju ispovijest RTL-ova voditeljica Marijana Batinić na društvenim mrežama.

Svome psu Noletu već je nekoliko puta posvetila objavu nazvavši ga "usisavačem koji maše repom kad padne nešto sa stola, radijatorom koji ne troši struju, tabletom za smirenje bez nuspojava, doktorom u kući...", a sad je zbog njega spremna i na tužbu.

"Danima ga je bilo mučno i tužno gledati...Jadan, šokiran, onemoćao, dugo nije ni jeo ni pio, bojao se svakog zvuka, svakog pokreta, nije htio van iz kuće, nije se htio maziti. Ali oporavio se naš hrabri dečko i vratio nam se. Oko je izgubio, ali vedar duh i energiju nije. I da, namjeravamo tužiti tog bezobzirnog čovjeka, vlasnika psa koji ga je napao. Kažu da su nam 'izgledi dobri', ali bit će to pirova pobjeda - hrvatski zakoni pse tretiraju kao stvar, a Nole je samo jedna obična oštećena stvar. Da nije čistokrvan, vjerojatno bi vrijedio još manje. Jezivo", napisala je zgrožena Marijana te nastavila:

"Ne mogu se oteti dojmu da smo moja obitelj i ja svjedočili još jednoj mučnoj priči o obezvrijeđivanju životinja i grubom zanemarivanju tih nedužnih bića koja ovise o nama i našoj milosti. Za sve buduće pse koji dolaze u ovo čudno društvo čudnih ljudi i čudnih zakona, nadam se da će netko ovakvoj tiraniji prema životinjama stati na rep", napisala je. Na Instagramu su joj se javili brojni vlasnici pasa, u znak podrške, a neki su podijelili i svoja mučna iskustva.

Uskoro se vraća na male ekrane

Voditeljica se uskoro vraća na televiziju i to u kulinarskom showu u kojem je dosad nismo imali prilike gledati - "Tri, dva, jedan - kuhaj". Na Instagramu se već pohvalila zajedničkim fotografijama s chefom i članom žirija Ivanom Pažaninom. U intervjuu za Gloriju nedavno je rekao kako mu je iznimno drago što će dijeliti set sa svojom Splićankom. Zadovoljstvo je, izgleda, obostrano.

Čitajte i: Marijana Batinić emotivnom objavom suprugu Mateju čestitala desetljeće poznanstva: 'Nosile su nas i bure i oluje...'

Linker
20. travanj 2024 13:27