Zahvalila se čestitarima

Marija Husar Rimac otkrila ime sina točno mjesec dana nakon poroda: ‘Još uvijek si mi nestvaran san‘

Obitelj Rimac na početku veljače je postala bogatija za još jednog člana - malenog dječaka. Njegov dolazak na svijet potvrdila je za Gloriju Marijina sestra Ivana, a ponosna majka sada je napokon otkrila i njegovo ime.

Pjevačica Marija Husar Rimac početkom veljače rodila je drugo dijete. U 46. godini života na svijet je donijela sina, a njegov stariji brat Ivan i tata Vjekoslav Rimac s nestrpljenjem su ga čekali. Potvrđujem, danas je rodila", sretno i kratko je potvrdila za Gloria.hr Marijina sestra, glazbenica Ivana Husar Mlinac.

Danas, točno mjesec dana od poroda, Marija je na Instagramu otkrila koje su ime ona i suprug nadjenuli malenome.

"NIKO. Još uvijek se čini kao nestvaran san.... Danas je točno mjesec dana od kad se rodio naš Niko. Hvala svima na iskrenim čestitkama", napisala je ponosna majka.

Čitajte i: Snovi su postali java! Marija Husar Rimac u 46. godini na svijet donijela sina

Marija je sretnu vijest da čeka drugo dijete otkrila u listopadu 2020. godine u ekskluzivnom razgovoru za magazin Gloria.

"Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je Marija tada u ekskluzivnom intervjuu.

Čitajte i: Trudnoća kao čudo Božje: Marija Husar Rimac u 46. godini čeka dijete - stiže dječak!

Htjeli su biti sigurni da je sve u redu, a kada je ginekolog potvrdio da je s bebom sjajno i da njegovo srce kuca, Vjekoslav Rimac nije skrivao emocije. Ushićeno je rekao svojoj supruzi: "Marija, ja mislim da je ovo neki san i da ću se svaki trenutak probuditi". Svakako je rođenje dječaka najljepše buđenje koje su Vjekoslav i Marija mogli zamisliti.

Inače, Marija i Vjekoslav u braku su već 11 godina, a oboje se u svakodnevnom životu mnogo oslanjaju na vjeru koja im je veliki oslonac. Marija je poduzetnika Vjekoslava Rimca upoznala u Samoboru, na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Tamo su, nakon vjenčanja u Livnu 2009. godine, pronašli dom.

Linker
24. travanj 2024 08:24