Goran Perešin
POTPUNO DRUGAČIJI DOJAM

Mala promjena za veliki efekt! Vanna iznenadila s novom frizurom, ni ona nije odoljela hit rezu

Premijera Disneyjevog klasika privukla je mnoga poznata lica, među kojima i pjevačicu Vannu, koja u filmu ima jednu od glavnih glumačkih uloga, a na prikazivanje "Kralja lavova" stigla je s potpuno novom frizurom za kakvom su se ove godine pomamile i brojne strane zvijezde.

Premijeri filma "Kralj lavova" nazočio je dio glumačke postave koja je sudjelovala u sinkronizaciji filma kao i niz osoba iz javnog života. U domaćoj verziji nastupaju: Adrian Pezdirc kao Simba, Mateja Majerle kao Nala, Milan Pleština kao Mufasa, Frano Mašković kao Scar, Marko Makovičić kao Zazu, Anja Šovagović Despot kao Sarabi, Duško Valentić, Andrej Dojkić, Jadranka Đokić, Goran Malus i mnogi drugi, dok su glavne pjevačke uloge, tj. pjevačke dionice glavnih junaka otpjevali Vanna i Dino Jelusić.

Goran Perešin

Vanna je zablistala na premijeri u bijelom outfitu. Vezenu romantičnu haljinu kombinirala je uz bijele kaubojke. Premijerno je pokazala i svoju novu frizuru. Naime, slavna pjevačica kosu je izravnala i odrezala šiške koje joj neodoljivo pristaju, a blistala je u društvu kćeri Jane.

Goran Perešin

Po mnogima najljepši crtić iz djetinjstva došla je pogledati Lana Klingor Mihić sa svojim djevojčicama Kiarom, Marlom i Mikom, Hamed Bangoura stigao je s kćeri Zarom. U društvu sina Rocca i njegovog prijatelja stigla je i Josipa Pavičić Bernardini, a Anja Šovagović je na premijeri blistala uz sina Josipa i kćeri Anom.

Goran Perešin

Goran Perešin

Goran Perešin

Goran Perešin

Goran Perešin

Originalna glumačka postava filma uključuje Donalda Glovera (Simba), Beyoncé Knowles-Carter (Nala), Jamesa Earla Jonesa (Mufasa), Chiwetela Ejiofora (Scar), Setha Rogena (Pumbaa), Billyja Eichnera (Timon) i druge.

Nakon punih 25 godina, igrana adaptacija Kralja lavova u domaća kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji 18. srpnja.

Linker
19. travanj 2024 01:49