Uvijek iskrena

Majstorica za vjenčanja Paris Hilton otkrila što joj je smetalo na sestrinom: ‘Haljine su bile previše‘

Nasljednica hotelskog lanca u televizijskom serijalu otkriva detalje kako se pripremao događaj godine - njeno vjenčanje za Cartera Reuma za kojeg se udala 11.studenog.

Najbogatija partijanerica i najveselija nasljednica na svijetu Paris Hilton, od svog je vjenčanja napravila neviđenu predstavu koja je trajala danima, a kako se čini svijet će još dugo slušati o toj fešti. Zahvaljujući televizijskoj reality seriji "Paris in Love" još ćemo dugo saznavati detalje s tog vjenčanja. U najnovijoj epizodi 40-godišnja nasljednica pokazala je kako je izgledalo druženje uoči svadbe s najbližim ženskim članicama obitelji i prijateljicama.

Paris ih je sve okupila na 'djevojačkoj večeri' kako bi raspredale i planirale to raskošno slavlje. Kada je na tapetu došla tema haljina za djeveruše Paris se nije suzdržavala od kritike haljina koje je morala nositi na vjenčanju svoje mlađe sestre Nicky Hilton, koja se 2015. udala za Jamesa Rothschilda.

"Mrzile smo Nickyne haljine za djeveruše!", rekla je za večerom i svi su se nasmijali. "Haljine za djeveruše kod Nicky su bile previše. Bile su neudobne, svrbjele su. Svidjela mi se boja, bila je baby plava, ali osim toga - brutalne", objasnila je Paris što joj nije bilo po volji na sestrinom vjenčanju.

Čitajte i: Cure detalji vjenčanja godine: Slavna američka nasljednica za svadbeno slavlje pripremila čak 11 odjevnih kombinacija

Nježne kreacije u ružičastom

Na toj je večeri svojim prijateljicama Paris otkrila i kakve će haljine nositi djeveruše na njenom vjenčanju - ako je itko sumnjao bit će ružičaste. Mladenka je otkrila da je otvorena i za opciju neonski ružičaste. Ovaj posljednji prijedlog jednoglasno je odbijen od svih djevojaka, uključujući i sestru Nicky.

Paris se ipak odlučila za nježniju varijantu, na toj večeri objavila je da će ih dizajnirati Alice + Olivia CEO i dizajnerica Stacey Bendet, a haljine se mogu vidjeti i na instagram profilima njene rođakinje Farrah Aldjufrie te sestre Nicky.

Čitajte i: Okršaj do posljednjeg konfeta: Bogate nasljednice Ivy Getty i Paris Hilton svoja su multimilijunska vjenčanja zakazale u istom mjesecu

Djeveruše su nosile nježne i delikatne kreacije od ružičastog šifona. Haljine su izgledale slično, imale su srcoliki izrez i kratke rukave, osim sestre Nicky koja je imala nešto raskošniju kreaciju s vrpcom vezanom u struku, i čipkastom dolčevitom te dugim rukavima.

"Vjenčanje moje najbolje prijateljice", napisala je Nicky uz objavu koja pokazuje kako su ona i Paris pozirale, dok je mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici koju potpisuje Oscar de la Renta.

Premijera "Paris in Love" bila je 11. studenog, na dan kad se Hilton udala za Cartera Reuma.

Linker
19. travanj 2024 02:54