Skladan par

Majstor Šovagović: Glumac se primio igle i konca i spasio dragoj Nini rozu bundicu

Umjetničko-ljubavni par skladno se podijelio u obavljanju svakodnevnih zadataka, tako se Violić pohvalila kako joj je Filip spasio bundicu ružičaste boje.

Glumica Nina Violić objavila je neobičan video koji je snimila, naime njen ljubavni partner i kolega Filip Šovagović dao se u posao te joj iglom i koncem zašio manju grešku na rozoj bundici. Nina je uz objavu stavila samo oznake "novo normalno" i "priredba". Iako je ulovljen sam kraj majstorskog 'krpanja' kaputića, vidi se da je Šovagović vrlo spretan u tom zadatku.

Nakon što je konac svezao u čvor, kako se zašiveni šavovi ne bi raspustili, Filip je dugačak konac prekinuo pomoću plamena upaljača.

Čitajte i: Ekskluzivno Nina Violić i Filip Šovagović: Ljubav više nije tajna

"Aaa, izgorit će mi kaputić", kroz smijeh je ciknula Nina dok je plamen gutao tanki konac, no glumac ga je točno na vrijeme ugasio.

"Evo ljubavi finiš. Možeš ići na modnu reviju", uzvratio joj je Filip nakon što je završio posao i spasio upečatljiv komad garderobe ove glumice koja je poznata po svom eklektičnom stilu odijevanja.

Ljubav nastala iz prijateljstva

U razgovoru za Gloriju, Šovagović je otkrio da mu kućni poslovi nisu mrski te da mu ni kuhanje nije strano.

"Recimo da od pet ručkova zeznem minimalno jedan. Ne bacamo tu hranu, ali svakako pomislim moglo je bolje. Evo, baš sam upropastio jedan odličan rižoto jer sam stavio previše peršina. Ali ako ga nazovemo rižoto od peršina, onda je o.k”, kazao je Filip.

Čitajte i: Filip Šovagović o najluđoj nepodopštini iz tinejdžerskih dana: 'Volio bih da se toga nitko ne sjeća'

Glumačko-ljubavi par tri je mjeseca uspio svoj odnos držati ispod radara, no za Božić 2019. saznalo se za da su u vezi. Njihova ljubav rođena je iz dugogodišnjeg prijateljstva, isprva su mnogi na nju regirali kao da je riječ o šali, vidjeli su ih kao previše različite. No Nina i Filip ipak su dokazali da imaju mnogo zajedničkih točaka.

Oboje su posvećeni svojim profesijama, obožavaju glazbu, oboje su razvedeni i roditelji su po jedne kćeri - Nina iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem ima kći Rozu, a Filip Klaru s liječnicom Ružom Grizelj.

Linker
20. travanj 2024 14:19