KRAJ SLAVNOG PARA

Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

Reality zvijezda izgubila je strpljenje za sve ludosti repera Kanyea Westa i nekoliko mjeseci prije sedme godišnjice braka predala zahtjev za razvod o kojem će snimiti reality show i na njemu dobro zaraditi.

Samo nekoliko mjeseci prije proslave sedme godišnjice braka, najpoznatija američka reality zvijezda Kim Kardashian (40) predala je zahtjev za razvod od repera Kanyea Westa (43). U njemu traži zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom - sedmogodišnjom North, petogodišnjim Saintom, trogodišnjom Chicago i dvogodišnjim Psalmom, a njezini prijatelji tvrde da se namjerava razvesti mirno, bez svađa oko podjele imovine. Naime, prije bajkovitog vjenčanja u Firenci 2014. par je potpisao predbračni ugovor pa se zna po kojim će se pravilima dijeliti bogatstvo od 2,2 milijarde dolara, od kojih je 1,3 vlasništvo Kanyea Westa. No, to ne znači da Kim neće zaraditi od propasti braka - navodno je potpisala izdašni ugovor s TV mrežom Hulu za novi show, čija će glavna tema biti njezin razvod. Ta se ideja baš i ne sviđa njezinom uskoro bivšem mužu, koji boluje od bipolarnog poremećaja pa su se njegove reakcije dosad pokazale poprilično nepredvidivim.

Čitajte i: Prava profesionalka: Kim Kardashian ponovno razvod iskoristila na najbolji mogući način

- Kim se osamostalila i izgubila strpljenje za njegove ludosti, negodovanja, predsjedničku kampanju i tvitove. Tužna je, ali spremna krenuti naprijed. Problemi u njihovom braku traju dugo i ona je učinila sve što je bilo u njezinoj mogućnosti da ga spasi. Kim i Kanye se i dalje vole, ali su previše različiti i imaju drugačije vizije budućnosti - otkrio je njezin bliski prijatelj.

Činjenica je da se par gotovo nije viđao još od proslave njezinog 40. rođendana u listopadu prošle godine, koji je Kanye prijevremeno napustio nakon žestoke svađe sa suprugom.

No, čini se da je zadnji čavao u lijes njihovog braka zabijen još ljetos, kad se reper, koji je posljednjih godina opsjednut vjerom i drži vlastite mise, kandidirao za predsjednika SAD-a. Tada je na jednom predizbornom skupu u Južnoj Karolini optužio Kim za nevjeru i otkrio javnosti da je malo nedostajalo da ona pobaci njihovo prvo dijete. Zatim je na Twitteru napisao: “Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meekom u Waldorfu” - aludirajući da ga je supruga prevarila s reperom Meek Millom, s kojim se sastala da bi razgovarali o zajedničkoj humanitarnoj akciji.

Čitajte i: ‘Nije mu dobro‘: Kanye West teško podnosi prekid s Kim Kardashian, dok se ona fokusirala na posao i djecu

image
Na Met Gali u New Yorku 2019., kada se još činilo da će uspjeti spasiti brak.
PROFIMEDIA

Bila je to kap koja je prelila čašu, nakon čega je ona ostala s djecom u njihovoj velebnoj vili vrijednoj 60 milijuna dolara u Los Angelesu, a on se preselio na svoj ranč u Wyomingu. Iako joj se, vjerojatno pod pritiskom njezine obitelji, nakon toga javno ispričao, više se nije želio vratiti u njihov dom u Los Angelesu. Nije pomoglo ni to što je Kim odletjela privatnim avionom u Wyoming i molila ga da se urazumi. Paparazzi su snimili njezino uplakano lice dok su razgovarali u automobilu, no čini se da suze nisu pomogle.

image
Nakon što se iselio iz zajedničke vile, Kim ga je pokušala nagovoriti da se vrati obitelji.
PROFIMEDIA

Inače, Westu je ovo prvi, a Kim Kardashian treći brak. Prvi put se udala 2000., za glazbenog producenta Damona Thomasa, s kojim je u braku bila četiri godine.

Ljepotica armenskih korijena postala je poznata 2007., i to zahvaljujući kućnom porniću koji je snimila s tadašnjim dečkom, američkim R&B pjevačem Ray J-em. Samo šest mjeseci nakon toga dobila je, s ostalim članovima svoje obitelji, priliku za vlastiti reality show “Keeping Up with the Kardashians” te se fotografirala gola za Playboy, a sve nakon toga je povijest.

Čitajte i: Kim i Kanye već mjesecima ne žive zajedno: Brak im je na rubu propasti i to su gotovo u potpunosti prihvatili

Kim je s vremenom od starlete i “posvuduše” postala ozbiljna poslovna žena, koja zarađuje basnoslovne svote zahvaljujući reality showu, liniji kozmetike, parfema i donjeg rublja.

Drugi put se udala 2011., za četiri godine mlađeg košarkaša Krisa Humphriesa, koji je nakon šest mjeseci veze na podu njezine spavaće sobe ružinim laticama ispisao: “Hoćeš li se udati za mene?” te joj klečeći na jednom koljenu ponudio dijamantni zaručnički prsten vrijedan dva milijuna dolara. Kim Kardashian očito nije mogla reći “ne”. Prosidba i vjenčanje završili su kao dio njezina TV showa, u kojem je prikazano i kako se nakon samo 72 dana od njega razvela - zbog “nepremostivih razlika”.

Humphries je bio shrvan, no Kim očito nije, jer je nekoliko mjeseci kasnije započela vezu s Westom. Njega je upoznala još 2003. tijekom snimanja spota pjevačice Brandy, no u to vrijeme su oboje bili u vezama. Zaprosio ju je na njezin 33. rođendan na bejzbol-stadionu u San Franciscu.

image
Kim i Kanye bračne su zavjete razmijenili u Firenci 2014.
PROFIMEDIA

Dok je s golemih ekrana svijetlio natpis “Molim te, udaj se za mene”, a orkestar od 50 članova svirao romantičnu baladu Lane Del Ray “Young and Beautiful”, West je pred očima njezine obitelji i prijatelja na prst svoje drage stavio ogroman dijamantni prsten Lorraine Schwartz. I to je završilo u njezinu showu, baš kao i raskošno vjenčanje 2014. u Italiji.

Gledajući unatrag, čini se sasvim normalnim da na televiziji završi i razvod. Samo je pitanje je li to ipak kap previše u čaši gorčine njezina psihički nestabilnog supruga.

Uz ovu, novi broj magazina Gloria donosi niz ostalih atraktivnih priča

image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 15:40