Tajanstvene zvijede

Keanu i Winona ipak su u braku? Glumac potvrdio da su se vjenčali na setu prije gotovo 30 godina

Šuškanja je potaknula glumica kada je prije tri godine otkrila kako ih je na filmskom setu vjenčao pravi svećenik, sada je taj ‘brak‘ potvrdio i glumac.

Zovu ga najskromnijom zvijezdom Hollywooda, što je među ostalim i jedan od osobina zbog koje ga obožavaju milijuni žena, ali i muškaraca diljem svijeta, a sada je Keanu Reeves pokušao rasvijetliti neke nedoumice oko svog života. U serijalu za Esquire "Explain This" (objasni ovo), osvrnuo se na neke od najvećih 'tračeva' u svojoj dugoj karijeri - uključujući i onaj da je u braku s glumicom Winonom Ryder.

Tu je enigmu započela upravo ona. Naime, na ljeto 2018. zaprepastila je milijune svojih i Keanovih obožavatelja diljem svijeta kada je u razgovoru za Entertainment Weekly rekla da se vrlo vjerojatno udala za Reevesa dok su snimali film "Dracula" davne 1992.

image

Keanu Reeves i Winona Ryder u sceni iz filma 'Dracula'.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

No sada glumac, ne da nije porekao, nego je sramežljivo i potvrdio tu činjenicu. "Napravili smo cijelu ceremoniju stupanja u brak s pravim svećenikom. Winona kaže da jesmo. (Francis Ford) Coppola kaže da jesmo. Tako da pretpostavljam da smo vjenčani pred Bogom", objasnio je Keanu Reeves.

Prije tri godine Winona je objasnila kako je došlo do vjenčanja na setu filma.

"Zapravo smo se vjenčali u 'Drakuli', kunem se bogom, mislim da smo vjenčani i u stvarnosti. U toj sceni, Francis je koristio pravog rumunjskog svećenika. Snimali smo scenu i on je obavio sve. Tako da mislim da smo vjenčani", objasnila je svojedobno Ryder. A kako stvari stoje, njene riječi je potvrdio i Keanu.

Čitajte i: Keanu Reeves nakon brojnih tragedija u životu našao oslonac: Prvi put svijetu predstavio ženu zbog koje opet vjeruje u ljubav

S kim bi se volio ponovo sastati

Glumac je u intervjuu progovorio i o svojoj drugoj velikoj filmskoj ljubavi. Nakon što je izrazio želju da bi volio glumiti nekog Marvelovog superheroja, priznao je da bi volio ponovno udružiti snage sa Sandrom Bullock. Film s kojim su se oboje vinuli među zvijezde "Brzina", bio je prava akcijska bomba, kasnije su snimili i romantičnu dramu "Kuća na jezeru".

Pogledajte video

"Ona je tako divna umjetnica i osoba, mislim da imamo odličnu kemiju. Bilo bi jako uzbudljivo i zanimljivo da dobijem šansu glumiti s njom ponovo", kazao je Keanu.

Za kraj se prisjetio dvojice kolega i prijatelja koji više nisu s nama. Bol zbog odlaska Rivera Phoenixa još uvijek je tako jaka, da je uspio samo izgovoriti njegovo ime i poljubiti sliku. Slično je reagirao i na spomen Patricka Swayzea, no uspio je reći kako je pokojni glumac vio predivan čovjeka i umjetnik.

Linker
27. ožujak 2024 03:21