Getty Images
A IMA SVE

Kate je bila na sto muka: Što darovati kraljici Elizabeti za Božić?

Što darovati kraljici – koja ima sve? – mučilo je vojvotkinju Catherine prošle godine pa je kraljicu Elizabetu II. odlučila iznenaditi jedinstvenim poklonom.

Vojvotkinja Catherine će ovog Božića svoje muke po darovima moći podijeliti s budućom šogoricom, glumicom Meghan Markle koja je i službeno pozvana na božićni ručak s kraljevskom obitelji. Iako nije otkrila što je baki svojeg supruga, princa Williama, odlučila pokloniti ove godine, 35-godšinjakinja priznala je da je prošle u zadnji tren smislila čime će iznenaditi kraljicu Elizabetu II.

LONDON, ENGLAND - JUNE 17:  (L-R) Queen Elizabeth II, Prince Philip, Duke of Edinburgh, Catherine, Duchess of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge, Prince George of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour parade on June 17, 2017 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

- Nisam znala što bih pa sam joj odlučila sama nešto pripremiti, što je moglo završiti jako loše – izjavila je vojvotkinja Catherine i otkrila da je kraljici pripremila slatko-kiseli umak chutney po receptu svoje bake.

- Bila sam jako zabrinuta hoće li mi uspjeti, ali sam primijetila da je idućeg dana bio poslužen za ručak – priznala je zadovoljno. Obiteljsko okupljanje počinje na Badnjak u Sandringhamu gdje se razmjene darovi i završi dekoriranje božićnog drvca. Na Božić se odlazi u crkvu, a nakon toga slijedi božićni ručak na kojem je svake godine na meniju purica. Sve je vrlo tradicionalno i gotovo identično još od pedesetih godina prošlog stoljeća, ali da je kraljica spremna na promjene pokazuje poziv na božićni ručak koji je dobila Meghan Markle, zaručnica princa Harryja. Takav ustupak nije bio napravljen za Kate Middleton prije sedam godina pa su mnogi iznenađeni njezinom odlukom.

Linker
19. travanj 2024 18:58