u najboljem društvu

Kao Žena mačka: Severina poslala čestitku i otkrila što njezinog sina najviše veseli

Pjevačica Severina, koja je fanove na društvenim mrežama nedavno razveselila fotografijom na kojoj ona i njezina mama nose jednake outfite, otkrila je kako je na slavlju bio i njezin sin, i to u zabavnom kostimu svog najdražeg junaka.

Pjevačica Severina Novu je godinu dočekala u najboljem društvu - uz dvije osobe koje joj znače više od svega.

01. siječnja objavila je fotografiju koja je oduševila internet, na kojoj s majkom Anom Vučković pozira u istim košuljama za spavanje ispred raskošno okićene božićne jelke.

Mami koja je ujedno slavila i rođendan, Severina je poželjela sve najbolje, a svima poručila da se nada kako će 2021. biti bolja. "I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera", napisala je.

Mnogi su primijetili veseli detalj ispod Severinine božićne jelke - tračnice s vlakom koji juri oko drvca, a pjevačica je naknadnom objavom otkrila kako je Silvestrovo proslavila i sa svojim voljenim sinom Aleksandrom.

Fotografiju na kojoj Severina pozira u crnim hlačama i šljokastoj bluzi te s najvećim osmijehom na licu grli sina, kostimiranog u superjunaka, popratila je još jednom čestitkom u kojoj je napisala: "Miles Morales & Catwoman žele vam zdravu, sretnu i mirnu godinu, punu zagrljaja. P.S. Dragi djeda Mraze, i PS5".

Tako je otkrila da je njezin 8-godišnji sin već pravi dečko, kojeg zanimaju filmovi o superjunacima poput Milesa Moralesa, koji se u stripovima pojavljuje kao drugi lik koji se bori za pravdu u kostimu Spider-Mana, nakon smrti Petera Parkera te igranje igrica na Play Stationu.

Simpatična fotografija majke i sina u kratkom je roku skupila čak 78.000 likeova.

Linker
19. travanj 2024 22:26