loša vijest

Ivanka i Mrle opet otkazali svadbu! Glazbenica pozitivna na koronavirus, opisala nam simptome: ‘Osjećala sam se iscrpljeno‘

Dan uoči svadbe Ivanka Mazurkijević saznala je da ima koronavirus. Stoga je vjenčanje s Damirom Martinovićem Mrletom opet morala otkazati.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ponovno su otkazali vjenčanje. Iako je sve bilo spremno za svadbu, dan uoči vjenčanja glazbenica je dobila loše vijesti. Naime, pozitivna je na koronavirus. Sve je počelo u četvrtak poslijepodne, kada je Ivanka osjetila prve simptome bolesti.

"Kasno poslijepodne mišići su me počeli boljeti, svladao me veliki umor i osjećala sam se jako loše. Otišla sam kod doktora, a on me poslao na testiranje te je ubrzo stigao rezultat. Pozitivna sam", ispričala je Ivanka u razgovoru za Gloria.hr.

Čitajte i: Mrle i Ivanka čak nekoliko puta otkazivali vjenčanje, ali sada je sve spremno: ‘Pozvat ćemo ljudi onoliko koliko stane‘

Čitajte i: Nakon 10 godina odlučili se vjenčati: Planiraju feštu za tisuću ljudi!

Glazbenica je dodala da se još nije cijepila te da je cijelo ljeto intenzivno radila. Cijelo ljeto provela je, kaže, radno te je bila iscrpljena toliko da ju virus do nje došao baš onda kada je bila najslabija.

image
Svadbeno slavlje prisiljeni su otkazati zbog Ivankine bolesti.
Promo

Srećom, Mrle i njihova kći Eva su dobro. Iako su vjenčanje opet odgodili, sada je Ivanki i Mrletu najvažnije zdravlje. Kada sve bude u redu, kaže Mazurkijević, svadbeni plan će se nastaviti.

Poznati par vjenčao bi se, podsjetimo, puno ranije da im koronavirus nije poremetio planove. Zajedno su više od deset godina u skladnoj privatnoj i poslovnoj vezi, a tijekom rada na projektu Mr.Lee&IvaneSky, uspjeli su 'upetljati' i priču o vlastitom vjenčanju. Odluka je tada pala na otočić San Marino, koji se nalazi pored Novog Vinodolskog. Hoće li im nove okolnosti i nova odgoda promijeniti i samu lokaciju svadbe - par ni sam zasad ne zna. No, ionako je od svega najvažnija - ljubav.

Linker
25. travanj 2024 06:50