Legendarni Jack Sparrow!

Ipak ga neće cancelirati? Izgleda da bi Johnny Depp mogao glumiti u novom nastavku Pirata s Kariba

Nakon što su mu na privatnom planu krenuli problemi i optužbe za zlostavljanje bivše supruge, producenti su izričito tvrdili da slavni glumac neće igrati u novom nastavku filma, no sada bi se to moglo promijeniti.

Mega-producent zaslužan za stvaranje glumačkih zvijezda poput Toma Cruisea, Willa Smitha i Johnnyja Deppa ipak je odlučio ostaviti opciju Deppova povratka na snimanje nastavka filma Pirati s Kariba otvorenom.

Naime, 2020. godine objavljeno je da se snima novi film Pirati s Kariba, ovoga puta u verziji koja se fokusira na ženske likove, a šuška se da bi glavnu ulogu trebala tumačiti Margot Robbie.

image

Mega-producent Jerry Bruckheimer ipak je odlučio ostaviti opciju Deppova povratka na snimanje nastavka filma Pirati s Kariba otvorenom.

ALAMY/PROFIMEDIA

Producent Jerry Bruckheimer, predstavljajući najnovije izdanje filma Top Gun kazao je za The Sunday Times kako se trenutno pišu dva scenarija za film - za verziju s Margot i onu bez nje.

Upitan može li se Depp, koji je tumačio ulogu gusarskog kapetana Jacka Sparrowa od prvog filma franšize, vratiti u šesti dio, Bruckheimer je odgovorio: 'Ne u ovom trenutku. Vidjet ćemo što će budućnost donijeti.'

Podsjećamo, Depp je trenutno upleten u sudski proces protiv svoje bivše supruge Amber Heard koja je 2018. godine u tekstu za The Washington Post implicirala kako ju je Johnny fizički zlostavljao.

Disney je Deppa službeno izbacio iz planova za snimanje novog nastavka filma, i to samo nekoliko dana nakon što je objavljen članak koji Heard potpisuje.

image

2020. godine objavljeno je da se snima novi nastavak filma Pirati s Kariba.

MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Johnny Depp na sudu odbacio sve optužbe Amber Heard: ‘Nikada nisam udario nijednu ženu!‘

Heardov odvjetnik Ben Rottenborn upitao je glumca prilikom suđenja: “Činjenica je, gospodine Depp, da vam Disney dođe s 300 milijuna dolara i milijun alpaka, ništa vas na ovoj zemlji ne bi natjeralo da se vratite i radite s Disneyem na filmu Pirati s Kariba? Točno?"

Depp je odgovorio: "To je istina, gospodine Rottenborn."

Glumac je kasnije ipak rekao sudu kako se s likom Jacka Sparrowa želi pozdraviti na pravi način te dodao:

'Kapetan Jack Sparrow bio je lik koji sam izgradio od temelja i nešto u što sam puno uložio... U likove se mnogo ulaže.'

Priznao je i kako su mu se producenti obratili da doprinese scenariju šestog filma o Piratima, no to se dogodilo prije nego što je Amberin članak objavljen.

Linker
24. travanj 2024 18:38