U životinjskom carstvu

Indira velikog srca: Pjevačica i suprug udomili brojne napuštene životinje, a ovako im zahvaljuju

Glazbenica je raznježila brojne pratitelje slikom iz dnevnog boravka, kojom je pokazala kako izgleda svakodnevica u njihovoj obitelji koja je prepuna malenih, četveronožnih prijatelja punih zahvalnosti za to što su spašeni s ceste.

Energična i svestrana glazbenica Indira Levak, uz to što je vrsna zabavljačica može se pohvaliti još jednim epitetom - velike ljubiteljice životinja. Uz mnogobrojne novosti iz svog poslovnog života, marljivog vježbanja ili zanimljivosti iz obiteljske svakodnevice, pjevačica na društvenim mrežama često dijeli i preslatke fotografije Levakovih četveronožnih ljubimaca.

Tako je sada pokazala njihovu najnoviju članicu, macu Pikolu kako se mazi sa suprugom Mirom, koji je macu pronašao i spasio u svibnju ove godine. "Ljubav, zna ona tko ju je spasio", napisala je kratko Indira. Na prvoj fotografiji vidi se kako se umiljata bijelo-narančasta maca mazi s Mirekom, a na drugim je fotografijama Indira podsjetila na dan kada ju je suprug pronašao napuštenu i bolesnu.

Iako su već imali poveće životinjsko carstvo, nije dvojio ni trena, nego je napuštenu mačku uzeo sa sobom u automobil i dovezao je doma.

"Kaže moj Mirek da su neke stvari jače od razuma! Slažem se.. pa kako okrenuti glavu i otići?! Pikola, dobro došla u obitelj Levak! Malo joj je bubano oko, ali smo bili kod dokice i bit će sve u redu", napisala je Indira 22. svibnja ove godine, kada je svojim pratiteljima predstavila najnoviju članicu obitelji.

Maca se, vidljivo je iz priloženih fotografija, izvrsno oporavila i izrasla u pravu krasoticu. Kod Levakovih nije usamljena, jer joj društvo pravi još nekoliko maca i dva psa.

Zvijezda Glorijine naslovnice

Osim što spašavaju napuštene životinje s ceste, Levakovi su udomili i kujicu Zetu iz azila Dumovec, a njihov rad promoviraju te tako redovito potiču pratitelje da, ako žele ljubimce - udome.

"Stigla nam je prinova u obitelj! Zeta najdraža, dobro nam došla! Hvala svim dragim ljudima i volonterima iz azila Dumovec koji se brinu o ovim slatkim dlakavim stvorenjima i trude se pružiti im ljubav i topao dom! I zato dobri ljudi udomite psa jer sam sigurna da ćete dobiti prijatelja za cijeli život", napisala je Indira početkom godine, u siječnju. A upravo je Zeta bila zvijezda i Glorijine naslovnice zajedno s gazdaricom Indirom.

Dvije najnovije članice dobro su se uklopile u muško društvo koje čine mačori Tomica, Mrva (Mrvulja) i Grof te pas Dexter.

Podsjetimo, pjevačicu možemo gledati svakog tjedna u stručnom žiriju popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, koji se prikazuje na Novoj TV.

Linker
19. travanj 2024 11:10