Slutimo hit

Indira Levak i Boris Đurđević nakon svađe ponovno zajedno: Pružili su si ruku pomirenja i predstavljaju Atlantidu

Mnogi Inidirini fanovi s nestrpljenjem su dočekali Atlantidu, prvu pjesmu koju zajedno potpisuje s Borisom Đurđevićem.

Atlantida je pjesma čiji su prvi obrisi nastali još ovog ljeta, no tek je sada bila spremna za objavu. Pjesma pokazuje savršeno usklađeni stil glazbenika koji iza sebe imaju zajedničku, dvatesetogodišnju suradnju. Mnogi su proteklih godina zazivali ovaj scenarij gdje se Indira i Boris udružuju i ponovo stvaraju pjesme koje imaju onaj njihov prepoznatljiv zvuk, a Atlantida to definitivno ima i prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati ispunila je sva očekivanja Indirine publike: “Naježila sam se, hvala na predivnoj pjesmi kojom sam se vratila u neka ljepša vremena”, “Stari, dobar, prepoznatljiv stil, bravo!”,”Pjesma ima tu neku mističnost i čaroliju koju su imale pjesme 90-tih”, “Ovo je stara dobra energija, ah uspomene! Dobar posao..”, “Prepoznatljiva energija i zvuk. Ti i Boris ostali ste jako dobar tandem.”

Fanovi su oduševljeni njihovom ponovnom suradnjom. Naime, nakon razlaza 2017., kad je Indira napustila Coloniju došlo je do trzavica te Indira na koncertima nije smjela izvoditi brojne Colonijine pjesme. Sada su jedno drugome ponovno pružili ruku pomirenja i krenuli u nove radne pobjede.

Čitajte i: Indira i Miro: ''Koja nam je ovo godišnjica? Peta, odgovara Indira. Ali to si mi rekla i prošle godine!

Govoreći o pjesmi, Indira je zaključila: “Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi.”


Novu pjesmu prati efektan spot sniman u Slavoniji, u Osijeku, a potpisuje ga talentirani redatelj Josip Grizbaher. Indirin glam tim Vikler i ruž posebno za ovaj spot osmislio je novu frizuru koja Indiri odlično pristaje, a to su komentirali i fanovi: “Kao i uvijek lijepa, nikada ne razočara!”

Čitajte i: U domu Indire i Miroslava Levaka: ‘Vrijeme je za novi početak‘

Atlantida će 10. prosinca imati i premijernu live izvedbu na zagrebačkom koncertu u klubu Boogaloo za koji Indira garantira da će biti najbolji party u gradu. Zagrebačka publika dugo nije imala prilike doživjeti Indirin samostalni koncert, a sada je definitivno pravi trenutak i to kao poklon za kraj godine. Indira je i jedna od rijetkih pjevačica koje imaju i dogovoren nastup za Novu godinu i to u Mostaru.

Linker
11. travanj 2024 06:59