U RIJETKOM PROVODU BEZ DJECE

Ida Prester izašla sa suprugom: ‘Mamurluci s djecom su teški napor, ali lijepo se vratiti kući tim malim rukicama koje te grle‘

Pjevačica je s mužem bila na koncertu na Britancu, uputili su se i na ‘after party‘, a samo za Gloria.hr otkrila je kako uz djecu uspijeva izlaziti.

Glazbenica i voditeljica Ida Prester koja je nedavno na portalu Gloria.hr predstavila spot za novu verziju pjesme "Luda", sinoć je nakon dugo vremena izašla sa suprugom Ivanom Peševskim, a otkrila nam je detalje noćnog provoda u Zagrebu.

"Klinci ostavljeni kod dide i bake, mladi roditelji spremni za ludi zagrebački izlazak. Javite gdje je najbolje, da ne propustimo ovu rijetku priliku", napisala je u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira sa suprugom u otkačenim i usklađenim outfitima prije izlaska na koncert kantautora Ilije Ludviga u Ro&Do baru na zagrebačkom Britancu.

"Bilo je sjajno! Nakon koncerta smo otišli na party na otvorenom pred klubom Peti kupe. Sve traje do ponoći, pa smo već oko 1 sat bili doma", otkrila nam je pjevačica te je dodala kako su izlasci od kada je mama puno kompliciraniji.

Čitajte i: Ida Prester otkrila kako je upoznala svog Vanija: ‘Nije me zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj...‘

"Sve mora biti dogovoreno u minutu. Kad ih ostavljamo, kad ih opet možemo uzeti...Nema više one mladenačke spontanosti i odluka u sekundi - idemo van, prijatelji su nas pozvali. Svaki izlazak je dragocjen, isplaniran i fiksno zakucan. Možda ih baš zato i puno više cijenimo i uživamo u njima", opisala nam je pjevačica koja je s poduzetnikom iz Beograda već više od sedam godina u braku.

image

Ida Prester podijelila je detalje rijetkom izlaska sa suprugom.

DARKO TOMAS/CROPIX

"Mamurluci s djecom su teški napor s jedne strane, ali s druge strane lijepo se vratiti kući tim malim rukicama koje te grle. Izlasci su čarobne iluzije, a obitelj je prava realnost, ono što je tu da ostane s tobom zauvijek", zaključila je Ida i majka simpatičnih dječaka Roka i Ria koje često viđamo na njezinim društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 10:59