bit će zanimljivo

Gwyneth Paltrow se udružila s Netflixom: U novom showu pomaže parovima poboljšati seksualni život na uzbudljive načine

Show ‘Sex, Love, & Goop‘ nastavak je prošlogodišnjeg na istoj platformi koji je istraživao samozadovoljavanje, a sada nas vraća u otkačeni svijet wellness i lifestyle brenda The Goop.

Bivša glumica Gwyneth Paltrow već nekoliko godina pažnju privlači neuobičajenim proizvodima u sklopu svog brenda Goop i savjetima o zdravlju i seksualnom užitku žena te je zbog toga redovito na meti negativno nastrojenih kritičara i raznih stručnjaka. No, ona se ne da smesti nego grabi sve više i sve dalje.

Tako je početkom ovog mjeseca najavila svoju suradnju sa streaming platformom Netflix - show pod nazivom "Sex, Love, & Goop" koja se bavi parovima iz stvarnog života koji istražuju različite načine za poboljšanje svog seksualnog života uz njezinu pomoć.

Čitajte i: Kontroverzni brend Gwyneth Paltrow privlači pažnju novim proizvodom: Stručnjaci opet tvrde da prodaju 'maglu'

Paltrow je i izvršna producentica showa koji će istražiti kako se u današnjem svijetu shvaćaju i prikazuju seks i intimnost, a napominje da "postoji više načina za uživanje nego što mislimo".

Kao što to pokazuje trailer, takvi užici uključuju postizanje orgazma bez dodira pa sve do korištenja neobičnih seksualnih igračaka.

"'Sex, Love, & Goop' istražuje što znači biti istinski intiman u vezi: izraziti svoje najdublje strahove i želje te prihvatiti strahove svojih partnera. Nastavak Goopove misije je pomoći našoj publici u ostvarivanju neizrecive moći vlastitog potencijala, a ova emisija je komplet alata za pronalaženje više zadovoljstva i povezanosti u našim romantičnim životima. I puna je lekcija za koje bih voljela da sam ih naučila puno prije", izjavila je svojedobno Paltrow.

Čitajte i: Nakon svijeće s mirisom vagine, Gwyneth Paltrow osmislila još jedan hit proizvod

Stručnjaci koji sudjeluju u emisiji uključuju Michaelu Boehm (Goopova "go-to" stručnjakinja za intimnost, odnose i seksualnost), Jaiya (seksološka tjelesna radnica i osnivačica 'The Erotic Blueprint' tipova), Amina Peterson (trenerica tantre i "svete intimnosti"), Darshana Avila (trenerica erotske cjelovitosti) i Katarina “Kato” Wittich (voditeljica obiteljskih konstelacija).

"Sex, Love, & Goop" možete pogledati na Netflixu od danas 21. listopada. 2021.

Linker
23. travanj 2024 22:17