Spremna za sve

Goli trbuh u visokom stadiju trudnoće: Maja blista i ne pristaje na uobičajenu trudničku odjeću

Maja Šuput uzbuđena je zbog visokog stupnja trudnoće i sve bližeg datuma poroda te je ponosno pozirala pokazavši trbuh, a usput je otkrila i za koju se prigodu tako uredila.

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput ne krije da uživa u trudnoći te da je u ovim vremenima ni pandemija ni drugo stanje ne ograničavaju u stvarima koje voli. Nakon što je otkrila kako je njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu bilo na putovanju u Dubaiju, Maja se lagano priprema za dolazak njihovog dječaka.

Tako je posljednjom objavom na Instagramu pokazala da istovremeno pazi na udobnost odjeće, ali i ne podliježe standardnim 'trudničkim' kombinacijama. Trenirku koja se sastoji od dugih, širokih hlača uparila je s odrezanim topom bez rukava te tako pokazala svoj trudnički trbuh.

"Tagiraj osobu koju najčešće zoveš video pozivom! Mi danas zovemo sve prijatelje jer nam je 7,5 mjeseci", napisala ja Maja. Za one koji se razumiju u računanje trudnoće po tjednima, pjevačica je stavila i oznaku '30 tjedana trudna'. Na šaljiv način Šuput je dala do znanja i koji joj je najdraži način komunikacije u ovim vremenima, a za videopozive, ova se glazbenica voli urediti.

Čitajte i: Sva blista: Maja Šuput podijelila novu trudničku fotografiju i otkrila koliko joj još ostaje do poroda

Brižljivo bilježe dragocjene trenutke

Maja i Nenad od trenutka kada su objavili da čekaju dijete, trude se na posebne načine bilježiti i određene trenutke - za svaki od njih Maja pažljivo bira odjeću koja ujedno i naglašava njezin sve veći trbuščić, ali i krhku građu te činjenicu da je buduća mama u jako dobroj formi.

Nedavno je obilježila i ulazak u 'veliko finale' trudnoće, odnosno da je do poroda dijeli otprilike dva mjeseca. Odjevena u pripijenu pletenu haljinu bež tonova, pozirala je uz okićenu jelku. "I ušli smo u sedmi mjesec. Rastemooooo", napisala je Maja.

Čitajte i: Kakva idila u Dubaiju: Trudna Maja Šuput pozira na pješčanoj plaži dok joj suprug ljubi trbuh

Maja i Nenad Tatarinov upoznali su se 2015, kad je Maja prvi put boravila u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. U vezi su od kolovoza 2017. godine, jer ju je ovaj Puljanin ruskih korijena osvojio tek nakon njenog trećeg dolaska. Par se vjenčao u svibnju 2019. na poznatom istarskom imanju Meneghetti, a ožujku će dobiti i dijete.

Linker
20. travanj 2024 00:36