Novo iskustvo

Glumica pozirala u sedlu kao da je rođena u njemu i urnebesno poručila: ‘Uzmi pjegavu ženu...‘

Nataša Janjić okušala se u novoj aktivnosti na svježem zraku, plemeniti sport - jahanje, umjetnicu je očito podsjetio i na neke narodne mudrosti kojima je nasmijala prijatelje.

Glumica Nataša Janjić Medančić punim plućima uživa na porodiljnom dopustu, svojom je najnovijom objavom pokazala da oni koji imaju volje i mašte mogu pronaći zanimaciju i u ovim vremenima vrlo skučenih mogućnosti. Glumica je pozirala na sedlu na konju, ležerno kao da jaše cijeli život, a usput se i dobro našalila.

"Narodna poslovica kaže: 'Uzmi pjegavu ženu i kobilu s grivom: nitko ti neće odvesti ženu i nitko ti neće ukrasti kobilu'", napisala je Nataša uz oznake da joj je jahanje konja novo iskustvo u kojem uživa ovog proljeća.

Pratitelji su joj odmah uzvratili ili smijanjem na dobroj fori ili komplimentima. "Pa vi ste prelijepa žena", poručila je pratiteljica.

Glumica koja je protekle godine doživjela neke od najstresnijih trenutaka, iznova pokazuje nepokolebljiv optimizam.

Čitajte i: Nataša Janjić ovu godinu će pamtiti po stresu, ali i blagoslovu: Nakon rođenja kćerkice, ponovno slavi!

Čitajte i: Kuća puna plavih balona: Nataša Janjić i njezin Nenad sve pripremili za veliko slavlje

Žene su zmajevi

Iako trudnoća nije prošla glatko, Nataša je u lipnju morala na čuvanje trudnoće, a djevojčicu rodila mjesec dana prije termina, malena se pokazala kao prava lavica i borkinja koja ne odustaje.

"Ma, žene su doista troglavi zmajevi, koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu. Ne želim sad da ispadne kako tražim neko posebno ordenje za hrabrost, ali iskustvo je to koje se ne da opisati onome koji ga nije doživio, ali se, isto tako, na svu sreću, brzo zaboravlja. Već sad ga mogu poželjeti barem još jednom. Voljela bih imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj", rekla nam je glumica nakon prve trudnoće s Tonijem.

Nataša i Nenad vjenčali su krajem 2018. godine, točno pred Božić, a upoznali su ih Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić.

"U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!", napisala je glumica suprugu Nenadu povodom njihove druge obljetnice braka.

Linker
16. travanj 2024 09:09