Novi zvjezdani par

Glasine su bile istinite! Zvijezda serije ‘Euphoria‘ i mladi ‘Spiderman‘ uhvaćeni kako se ljube u javnosti

Iako su svoju vezu htjeli još čuvati od znatiželje javnosti, to im nije pošlo za rukom, a sada nam preostaje samo čekati kada će službeno potvrditi romansu.

Na holivudskom nebu novi je zvjezdani par - Tom Holland (25) i Zendaya (24). Glasine da su njih dvoje u vezi pojavile su se još prije četiri godine, kada su zajedno glumili u filmu ‘Spider-Man: Povratak kući’.

Oni se o tim glasinama nikada nisu izjasnili u javnosti, no sada su snimljeni kako se ljube u Tomovom sportskom automobilu, i to u četvrti Los Angelesa u kojoj živi Zendayina majka Claire Stoermer.

Ranije toga dana i ona je viđena s mladim parom pa se može zaključiti da je njihova veza već poprilično ozbiljna. Šuškanja o njihovoj vezi počela su nakon što su zajedno glumili u filmu ‘Spider-Man: Povratak kući‘ u kojem je Holland glumio Petera Parkera, a Zendaya utjelovila njegovu kolegicu iz razreda Michelle.

image
Zendaya i Tom Holland ljubili su se u autu na semaforu.
Diggzy/Jesal/Shutterstock Editorial/Profimedia

Čitajte i: Zendaya je na Oscarima potpuno pomela modnu konkurenciju: Zbog ovog detalja nije smjela nikamo bez zaštitara!

Par se cijelo to vrijeme trudio da vezu održi privatnom, no onda kada nisu pazili, netko je okinuo fotografiju i njihova romansa se saznala. "Ipak, uspjeli su ići zajedno na odmore i što više vremena provoditi zajedno", rekao je svojedobno izvor blizak paru.

Mladi par nikada nije potvrdio svoju vezu, no vidjet ćemo hoće li i koliko će dugo čekati prije nego objave zajedničku fotografiju na društvenim mrežama ili se na nekom eventu pojave zajedno. Ljubav se ne može dugo skrivati!

Linker
14. travanj 2024 13:34