Radost u obitelji

Franka Batelić obilježila jedan od najvažnijih dana: ‘Kakva god da je bila 2020. meni si došao ti!‘

Glazbenica i nogometaš dugogodišnju ljubav okrunili su brakom, a najveću radost doživjeli rođenjem svog sinčića, njegov su prvi rođendan prigodno proslavili.

Pjevalica Franka Batelić obilježila je jedan od najvažnijih datuma u životu - prvi rođendan svog sinčića Viktora.

"Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao ti. Sretan ti Prvi, ljubavi moja", napisala je glazbenica uz dirljivu fotografiju na kojoj joj je mališan u naručju. Nasmijana pjevačica čvrsto je zagrlila svog sinčića koji je fasciniran rođendanskim balonima.

S njima na podu poslušno slavi i obiteljski ljbimac pas Oskar, pasmine Shiba Inu.

Kruna dugogodišnje ljubavi

Viktor je na svijet došao 5. sliječnja 2020. kao kruna ljubavi glazbenice i nogometaša Vedrana Ćorkule. Dječak je rođen u Zagrebu, a sretnu vijest svijetu obznanio je ponosni otac. "Naš dečko je ovdje. Viktor", napisao je Vedran uz sliku svoje obitelji iz rodilišta.

Par se vjenčao u Istri nakon trijumfa hrvatskih nogometaša na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2019., u vezi su prije toga bili šest godina.

Ponosni roditelji ovog su Božića zabilježili i prvi blagdan svog sina, uz preslatku fotografiju malenog Viktora kako se propinje prema okićenoj jelki. "Kuglice nisu preživjele", našalila se Franka.

Linker
25. travanj 2024 17:48