NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
recept za lajkove

Fit tata u 52. godini: Poznati kuhar zapanjio obožavatelje fotografijom isklesanog tijela

Britanski chef objavio je fotogafiju s plaže na kojoj je pozirao u kratkim hlačicama i tenisicama. Njegov torzo došao je u prvi plan, a obožavatelji nisu odoljeli komentirati kako nije loša ideja da postane goli kuhar.

U 53. godini života britanski kuhar Gordon Ramsay, poznat po neugodnim kritikama i komentarima, održava svoje tijelo u fit formi. Kuhar se dobrom linijom i mišićavim trbuhom pohvalio na Instagramu, a pratitelji su se iznenadili koliko u svojim godinama dobro izgleda.

"Nisam znao da se od kuhanja mogu dobiti mišići", jedan je od komentara na fotografiju, a jedan pratitelj je napisao kako bi razmisliti o tome da postane novi goli kuhar. "Izgleda bolje od onog mesa koje reže", dio je komentara.

Fit liniji i isklesanom tijelu vjerojatno pridonose i očinske aktivnosti. Britanski kuhar ovog je proljeća postao otac s osam godina mlađom suprugom Tanom, a paru je to pet dijete. Supruga je na svijet donijela dječaka Oscara Jamesa, a kuhar se odmah pohvalio obožavateljima na društvenim mrežama sa sretnom viješću. Maleni Oscar dobio je i svoj Instagram profil prije nego što se rodio, a danas ga prati više od 185 tisuća ljudi.

Ramsay je u braku s Tanom od 1996. godine, a uz najmlađeg Oscara, roditelji su 21-godišnjoj Megan, 17-godišnjoj Matildi te 19-godišnjim blizancima - Holly i Jacku.

Linker
17. travanj 2024 22:56