loša iskustva

Ella Dvornik o mučnim iskustvima s bivšima: "Jedan me varao i tukao, drugi nazivao sotonom‘

Prije dvije godine Ella Dvornik, kada je još bila u sretnom braku s Charlesom, sa svojim je pratiteljima podijelila mučne priče o svojim bivšima.

Još 2021. činilo se kako je Britanac Charles Pearce čovjek s kojim je napokon pronašla sreću u ljubavi. Naime, tada je influencerica i poduzetnica Ella Dvornik iskreno progovorila o lošim ljubavnim iskustvima koje je imala prije nego je upoznala Charlesa za kojeg se udala 2019. i s kojim ima dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren. Njihova ljubav ipak nije potrajala - razvode se nakon četiri godine braka, ali Ella i on za sada ne otkrivaju što im je presudilo.

Ipak, Ella je prije dvije godine otkrila kako su joj veze s bivšima bile poprilično mučne.

Uz taktove pjesme ‘Thank You, Next‘ Ariane Grande, Ella je započela svoju priču. "Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije. Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi. Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona. Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da me dobre stvari čekaju", poručila je tada Ella.

Ella je Charlesa upoznala dok je radila u Londonu i to sasvim slučajno. Naime, poslala je poruku krivoj osobi, a to je bio upravo Charles s kojim se potom počela dopisivati.

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao ‘na naš način‘. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P. S. Balie, volimo te, sad si službena", napisala je Ella na Instagramu.

U braku s Charlesom dobila je i dvije kćeri - Balie Dee 2017. i Lumi Wren 2020. te su se svi zajedno 2021. preselili iz Zagreba u Istru gdje su i živjeli zajedno do rastave koja je postala očita nakon što su se prestali pratiti na Instagramu, a ovo ljeto provode razdvojeno.

Linker
01. travanj 2024 17:05