Davor Matota, Copyright Gloria
nova veza na zvjezdanom nebu

EKSKLUZIVNO Nina Violić i Filip Šovagović: Ljubav više nije tajna

Tri mjeseca su se trudili da njihova nježna veza ostane ‘ispod radara’, no zagrebački glumci Nina Violić i Filip Šovagović sada više ne skrivaju osjećaje - koji su se razvili nakon dugogodišnjeg prijateljstva.

Nije neobično da se dvoje kolega, pogotovo u glumačkom svijetu, intenzivno druže, raspravljaju o predstavama, umjetnosti ili svakodnevnom životu te da ta druženja s vremenom prerastu u nježne osjećaje. Upravo to se dogodilo Nini Violić (46) i Filipu Šovagoviću (52), iako je mnogim njihovim prijateljima to naprosto nezamislivo. - Ma oni su jednostavno odviše različiti, to je sigurno neka patka, nema šanse... - samo su neki od komentara u glumačkim krugovima posljednja tri mjeseca, koliko se govorka da su dvoje starih prijatelja postali novi ljubavni par. Znanci su ih očito pogrešno procijenili. Jer, to dvoje osebujnih umjetnika više toga spaja nego razdvaja. Oboje su posvećeni svojim profesijama, obožavaju glazbu, oboje su razvedeni i roditelji su po jedne kćeri - Nina iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem ima 15-godišnju Rozu, a Filip 23-godišnju studenticu Klaru s liječnicom Ružom Grizelj.

Njihova je ljubav tek na početku i oboje su još vrlo pažljivi jedno prema drugome - u što se osvjedočio naš fotograf koji ih je snimio u nježnom zagrljaju u središtu Zagreba, a ekskluzivne fotografije donosi novi broj magazina Gloria.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite kupone koji će vam olakšati organizaciju vjenčanja, a za par s najljepšom ljubavnom pričom koji se prijavi na naš natječaj osigurali smo vjenčanicu s potpisom dizajnera Ivana Alduka i odijelo brenda Varteks.

Linker
15. travanj 2024 09:01