Matej Dokić
u novom broju glorije

EKSKLUZIVNO Doris Pinčić Rogoznica: Preseljenje u novi dom na šestu godišnjicu braka

Glumica i voditeljica Doris Pinčić sa suprugom Borisom Rogoznicom i djecom odmara se u njegovu rodnom Sukošanu s mislima o velikim promjenama koje ih očekuju ujesen, a jedna od njih je preseljenje u vlastitu kuću, otkrila je za novi broj magazina Gloria.

Šestu godišnjicu braka, koju će proslaviti u rujnu, Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica obilježit će selidbom u novi dom. Naime, par će ujesen useliti u kuću u okolici Zagreba s vrtom i dvorištem i tome se neizmjerno vesele. Ipak, do tada uživaju u odmoru daleko od Zagreba.

- Ljeti se potpuno prepuštamo djeci, moru, suncu, šetnjama. I to na tri lokacije: u Sukošanu kod Borisova tate te u Zadru kod mojih ili kod Borisove mame. Svi su nas željni i vesele se unucima, tako da smo svugdje dobrodošli, a s mojima često odemo brodom na kupanje u neku mirnu uvalu - govori glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30), koju smo sa suprugom Borisom, kćeri Gitom i petipolgodišnjim sinom Donatom zatekli u Sukošanu. Sa svojim dosadašnjim uspjesima potpuno su zadovoljni pa tako već pet godina Doris ima tvrtku u kojoj su oboje zaposleni, a na prvom mjestu su joj ugovori s Narodnim radijem i RTLom, ali uz to moderira razna događanja te radi na marketinškim projektima.

Matej Dokić

- Borisova mama nam je računovotkinja, sve poreze i PDV plaćamo pošteno i mogu reći da nam baš dobro ide. Nije idealno, ali dokazujemo da se upornim i poštenim radom ipak može nešto stvoriti - govori nam voditeljica koju možemo slušati na Narodnom radiju, a ponovno ćemo je gledati i u novoj sezoni RTL-ova gastro showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!", dok se njezin suprug Boris bori za svoje mjesto na estradi korak po korak. Oboje vjeruju kako njihove najbolje godine tek dolaze, a iako je kada je ostala u drugom stanju s Gitom rekla da bi voljela imati još jedno dijete, priznaje kako o tome trenutačno ne razmišlja.

- Bila sam jako mlada kad sam postala mama i relativno sam lako prošla kroz sve to jer mi nije nedostajalo životne energije. Nisam se pretjerano trudila ni oko povratka na staru kilažu. Uz dvoje djece, za kojima stalno moraš trčati, dijeta mi nije bila ni potrebna. S Donatom sam dobila 17, a s Gitom 13 kilograma i sve se istopilo za nekoliko mjeseci. Ipak, o trećem djetetu trenutačno ne razmišljam. Možda kasnije... - izjavila je Doris za novi broj magazina Gloria.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite na dar popust od 200 kn za kupnju u trgovinama Pervoi, a na većim prodajnim mjestima diljem jadranske obale ne propustite ljetni paket: Gloria, pareo i kupon s popustom Pervoi za 39,90 kuna.

Poklon bon Pervoi Boutiques se može koristiti za kupnju iznad 700 kn sve do 30. rujna 2019. u Zagrebu na adresama Teslina 9, Vlaška 70A, Vlaška 15 Passage i Jakova Gotovca 7 - SHR.

Linker
09. travanj 2024 08:18