nova ljubav

Ekskluzivne fotografije: Petar Grašo i Hana Huljić u vezi, evo što o tome misli tata Tonči

Dugogodišnje prijateljstvo i simpatije pretvorile su se u pravu ljubav koja više nije tajna. Grašo ljubi kći dobrog prijatelja i suradnika Tončija Huljića, a ekskluzivne fotografije s njegovom Hanom snimio je Cropixov fotoreporter.

Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača Petar Grašo (45) i mlada glazbenica Hana Huljić (31), čak i da žele više ne mogu kriti svoju zaljubljenost. U samom srcu Zagreba, ove nedjelje snimio ih je Cropixov fotograf tijekom šetnje dok su izmjenjivali nježnosti i čvrsto se držali za ruke, što je prvi ekskluzivno objavio Jutarnji list. Osmijesi im nisu silazili s lica dok su znatiželjni prolaznici pokušali odgonetnuti je li uistinu riječ o novom paru.

Njihova romansa traje posljednjih nekoliko mjeseci, a druže se i bliski su već godinama. Naime, Hanin otac Tonči Huljić (60) jedan je od najboljih prijatelja Petra Graše, a iz Huljićeve radionice izašli su brojni Grašini hitovi. Nije tajna da je Hani Petar oduvijek bio simpatija, a to je prije samo dva mjeseca za Gloriju prokomentirao i sam Tonči. Na tu novinarevu konstataciju i pitanje kako bi reagirao kada bi Hana za partnera odabrala glazbenika, omiljeni hitmaker je imao zanimljiv odgovor.

Tonči Huljić iskreno: ‘Žalim što 2000. godine s obitelji nisam preselio u London, kočnica su mi bili i Grašo te Rozga...‘

"Nadam se da će Hana znati bolje odabrati. Petar će skužiti ovu našu šalu. Nas dvojica se uvijek podbadamo", rekao je Huljić. Tada je otkrio i da žali što 2000. godine nije prihvatio ponudu da se s obitelji preseli u London, ali da su mu kočnica bili njegovi izvođači, posebno Petar Grašo i Jelena Rozga.

Hani i Petru ljubav se dogodila u pravi trenutak - nakon što su oboje izašli iz dugih veza, ona se otrgnula iz zagrljaja Tomislava Šošića, a Petar se nakon 24 godine razišao s pjevačicom Danijelom Martinović, koja također svoje najveće hitove duguje bračnom paru Huljić.

Pozdrav ljetu: Lijepa Hana Huljić svojim je poziranjem na plaži iznenadila pratitelje

Linker
08. travanj 2024 07:51