sretni mladenci

Dina Dragija i Tin Jedvaj objavili dosad neviđene fotke sa svog vjenčanja

Tjedan dana nakon što su izrekli sudbonosno da, odlučili su pokazati dio atmosfere sa svog najvažnijeg dana.

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i manekenka Dina Dragija vjenčali su se prije tjedan dana u Varaždinu, a njihovo vjenčane bilo je uistinu posebno.

Nakon obreda u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu, mladenci su se zaputili na slavlje na otvorenom, gdje su još jednom razmijenili zavjete.

Sad su na društvenim mrežama podijelili dosad neviđene trenutke svog najvažnijeg dana.

Dina je na crkvenom vjenčanju nosila raspuštene plave uvojke i elegantnu bijelu vjenčanicu, a odmah nakon službene ceremonije, promijenila je frizuru, šminku i vjenčanicu.

Čitajte i: Svadba za pamćenje: Dina Dragija nosila tri vjenčanice, uzvanike zabavljao Saša Matić

Dinina druga vjenčanica bila je nešto drugačija - imala je duge rukave, zatvoreni gornji dio i cijela je optočena perlicama i sjajnim detaljima, a potpisuje ju ukrajinski brend Milla Nova.

Za frizure je zaslužan poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić, dok je vizažist Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty, radio vjenčani make-up. "Inspiraciju smo crpili odasvud, inspirirale su nas i J.Lo i Ariana Grande", ispričao nam je Franić.

Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni novoizgrađeni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Ovaj moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravlinčić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

Među uzvanicima bila su i neka poznata lica poput glazbenice Zsa Zse i Izabel Kovačić, supruge nogometaša Matea Kovačića, koje su na svom Instagramu podijelile sretne trenutke mladenaca. Osim njih bili su i dizajnerica Kristina Burja iz Krie Designa, Luka Rajić Jr. (sin Borne Kotromanić i Luke Rajića), srbijanski folk pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija i beogradski poduzetnik Luka Dokmanović.

Uzvanike su zabavljao poznati srpski pop-folk glazbenik Saša Matić i bend Lexington, a mladenci su prvi ples otplesali na hit 'Perfect' britanskog glazbenika Eda Sheerana.

Dina je u tijeku večeri obukla i treću vjenčanicu, a iako je u planu bila i treća frizura - punđa, čini se da se Dina toliko dobro zabavljala da nije željela gubiti vrijeme na još jedno friziranje.

Linker
18. travanj 2024 19:23