Povratak u prošlost

Demi Moore podijelila staru fotografiju s Bruceom Willisom, javila se i njegova supruga Emma

Filmski festival u Cannesu potaknuo je Demi da se vrati 25 godina u prošlost i prisjeti dana kad ona i Bruce šetali crvenim tepihom.

Među one na koje se može osloniti nakon objave da boluje od afazije holivudski titan Bruce Willis bez razmišljanja može uvrstiti bivšu suprugu Demi Moore. Osim što je s bivšim bračnim partnerom ostala u jako bliskim odnosima, Demi se odlično slaže i s njegovom suprugom Emmom Heming Willis.

Topli obiteljski odnosi

Filmski festival u Cannesu potaknuo je Demi da se vrati 25 godina u prošlost i prisjeti dana kad ona i Bruce šetali crvenim tepihom tog festivala. Bilo je to na premijeri Petog elementa, za koju je glumica izabrala crnu dugu haljinu i raskošni crveno-crni ogrtač. Na fotografiji koju je objavila nasmiješeni poziraju fotografima.

Emma, koja je u braku sa zvijezdom serijala Umri muški od 2009. godine, napisala je ispod fotografije: "Sve moguće emocije. Predivno".

image

Demi Moore i Bruce Willis

PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK

Willis i Moore bili su u braku od 1987. do 2000. godine, a imaju tri kćeri, 33-godišnju Rumer, 30-godišnju Scout i 28-godišnju Tallulah. On i Emma imaju dvije kćeri, osmogodišnju Evelyn i desetgodišnju Mabel.

Linker
14. travanj 2024 13:26