LAVINA REAKCIJA

Danijela Dvornik dirnula pratitelje: Evo kako bi danas Dino izgledao s Ellom i unukama

Ne moramo ni pretpostavljati da bi preminulom kralju funka danas najveću radost pričinjavale unučice. Danijela Dvornik i sama je svjesna toga pa je na Instagramu podijelila crtež koji je raznježio mnoge.

Danas bi kralj funka, Dino Dvornik, sitno brojao do 57. rođendana. Da nije bilo tragičnog 7. rujna, kada je Dino preminuo, možemo samo zamišljati kako bi hrvatska glazbena scena danas izgledala. Njegova žena Danijela Dvornik i kćerka Ella, redovito se prisjećaju legendarnog Dina.

Čitajte i: Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Ella je nedavno odselila u Istru i novi dom ukrasila portretom pokojnog oca, a Danijela je danas obožavatelje razveselila objavom na Instagramu. Objavila je, naime, crtež na kojem su Ella, Dino te njezine unučice Balie i Lumi uz opis: „Tako nekako bi bilo. Kad ne može, može."

„Vrhunski rad, još da je Dino stvarno s najvažnije četiri žene, bilo bi bajka”, „Dino je tu s njima svaki dan samo ga mi ne vidimo”, „Ajmeee! Predivno i tužno, ali predivno”, „Ludilo”, samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Čitajte i: Oduševit će vas njezin novi kraj! Ella Dvornik s obitelji preselila u željeni dom pa se pohvalila na Instagramu

Koliko Elli Dino znači dokazuju i dvije tetovaže koje je njemu u čast tetovirala.

"Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik", riječi su koje je istetovirala na nadlaktici, prema razglednici koju je Dino jednom prilikom poslao iz Švicarske. Druga tetovaža nalazi se na leđima, a predstavlja reinkarnaciju. Dino je u tom crtežu vidio nešto fascinantno, što je druge uznemiravalo, no poanta umjetnosti je da vidiš ono što želiš vidjeli, objasnila je Ella jednom prilikom.

Linker
18. travanj 2024 15:37