VJEČNA LJUBAV

Crkveno slavlje u Mostaru: Domaći rukometni reprezentativac David Mandić vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom

Iako su vjenčanje planirali uoči Olimpijskih igara, čini se da su se planovi ipak promijenili. David Mandić i Ana koja prezime Mandić građanski nosi već godinu i pol, vjenčali su se crkveno u subotu u Mostaru!

Hrvatski reprezentativni rukometaš i igrač rukometnog kluba PPD Zagreb, David Mandić, zakleo se pred Bogom na vječnu ljubav Ani s kojom je u vezi oko četiri godine.



Iako je prvotni planirani datum vjenčanja bio uoči Olimpijskih igara, čini se da je par ipak požurio svečanost i slavlje. Prije godinu i pol, par se vjenčao građanski, a sada su David i Ana ljubav ovjekovječili i crkvenim brakom.



23-godišnji rukometaš iz Ljubuškog ljeto je odlučio započeti velikim slavljem. Nakon što su pred oltarom izrekli "sudbonosno da", David i Ana su brak proslavili u krugu obitelji, rodbine i prijatelja u blizini Mostara.

Čitajte i: Nimalo klasična mladenka! Glazbenica oduševila čak dvjema vjenčanicama, no pravi hit bile su kaubojske čizme

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama atmosfera je bila odlična, a mladenka je zablistala u vjenčanici popularnog sirena kroja sa svjetlucavim detaljima. Ana je blistala, a svečano odijelo odlično je pristajalo i Davidu.

Čitajte i: Gwen Stefani od Vatikana dobila poništenje braka pa dočekala romantičnu svadbu! Blake Shelton za nju je izgradio kapelicu



Par je u vezi oko četiri godine, a svoju ljubav i zaljubljenost često dijele na društvenim mrežama.

Linker
06. travanj 2024 16:16