isplivali detalji

Britney Spears udala se u vjenčanici iz bajke: Na ceremoniju je išla sama, nije mogla suspregnuti suze

Iako drame na vjenčanju nije nedostajalo, zahvaljujući pjevačicinom bivšem suprugu, za Britney je to bio jedan od najljepših trenutaka u životu.

Nakon 13 godina života ‘pod ključem‘, pjevačicu Britney Spears očekuje novi, slobodniji život. Britney se jučer, 9. lipnja 2022. udala za fitness trenera Sama Asgharija na privatnoj ceremoniji u njezinom domu u Los Angelesu. Medijima je pristup bio zabranjen, no ipak su isplivali neki zanimljivi detalji s vjenčanja.

Iako je već poznato da je pop zvijezda pred matičara došla u bijeloj kočiji poput Pepeljuge i da je nosila raskošnu vjenčanu s potpisom Donatelle Versace s dijamantnim nakitom Stephanie Gottlieb, sada je tu vjenčanicu konačno i pokazala.

Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s ceremonije, među kojima je i haljina koju krasi visoki prorez te raskošan šlep i veo.

Čitajte i: Britney glumila Pepeljugu, mladoženja na svadbu dotrčao iz teretane, a sve je skoro pokvario nepozvani bivši muž

image

Imanje Britney Spears gdje se održalo vjenčanje.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako piše People, izvor blizak paru tvrdi da je mladenka ‘sama sebe odvela do matičara‘ te je u jednom trenutku plakala od sreće. Izvor je također naveo da se Britney tijekom večeri tri puta presvlačila te da je plesni podij osvojila zajedno s Madonnom, koja je bila jedna od mnogih slavnih gostiju.

image

Nakon slavlja, mladenci su se odveli u bijelom Rolls Royceu.

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon zabave, koja je završila već u 23:30, mladenci su se odvezli u bijelom Rolls Royceu s klasičnim natpisom "Upravo vjenčani".

"Bila je to najsretnija noć za Britney. Htjela je vjenčanje iz bajke i dobila ga je. Izgledala je zapanjujuće. Vrlo je uzbuđena što se udala i raduje se budućnosti sa Samom", dodao je izvor za strane medije.

image

Kočija za mladu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Među slavnim gostima bile su i Paris Hilton i njezin suprug Carter Reum, Drew Barrymore, Donatella Versace i mnogi drugi, a na party je pokušao upasti i Britneyjin bivši suprug Jason Alexander. On se nepozvan pokušao probiti na luksuzno imanje pa je svladan i uhićen.

image

Paris Hilton, Carter Reum

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Drew Barrymore

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Donatella Versace

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pjevačica i trener upoznali su se 2016. na snimanju njezina glazbenog spota "Slumber Party". Spears je 2017. u radijskom intervjuu otkrila da je bilo potrebno gotovo "pet mjeseci" da se ponovno spoje nakon snimanja. "Bio je jako sladak pa sam ga nazvala. On je jako zabavna, duhovita osoba", rekla je tada.

Sam ju je zaprosio u rujnu 2021. s velikim dijamantnim prstenom te bio uz nju tijekom cijelog sudskog procesa kako bi se oslobodila skrbništva pod kojim ju je otac Jamie držao punih 13 godina.

Linker
20. travanj 2024 02:57