Iz kočije u Rolls Royceu

Britney Spears i Sam Asghari otišli na medeni mjesec u automobilu koji su nedavno isprobali

Njihov dan nije im uspio pokvariti ni njezin bivši suprug Jason Alexander s kojim je 2004. bila u braku 55 sati. Upao je na imanje prije vjenčanja vičući da mu je još uvijek žena, dok ga nije odvela policija

Na vjenčanju sa Samom Asgharijem prelijepa mladenka Britney Spears pojavila se u Pepeljuginoj kočiji ukrašenoj kristalima, jer je napokon dočekala svoju ljubavnu bajku. S obreda i slavlja otišla je u bijelom Rolls Royceu, a zaljubljeni suprug držao ju je za ruke.

U istom automobilu nedavno su imali probnu vožnju, kad su na Instagramu najavili vjenčanje koje su dugo pripremali, a mladoženja je ponosno nosio majicu "Britney i Sam" dok je pomagao supruzi udobno se smjestiti u luksuzno vozilo.

Uslužni vozač dodao je friško udanoj pop zvijezdi bijeli pokrivač kojim je prekrila lice i par se zaputio na medeni mjesec, javlja Daily Mail. Hoće li to biti Meksiko, Havaji ili neka druga destinacija (proteklih mjeseci su, čini se, obilazili birana odredišta kako bi na temelju činjenica s “terena” za honey moon izabrali najbolje), Britney će, vjerojatno, javiti fanovima na Instagramu.

image

Automobil s natpisom upravo vjenčani s kojim su Britney i Sam otišli na medeni mjesec

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vjenčanica za mladu

Imaju poseban odnos otkako su joj pomagali u borbi protiv konzervatorija i pohlepnog oca Jamieja Spearsa, organiziravši se u pokret #Free Britney. A kako je sve raznježilo njezino vjenčanje s voljenim, 12 godina mlađim muškarcem, neće im uskratiti izvještaj o najsretnijem danu u životu.

Mladenka je blistala u vjenčanici Donatelle Versace: potvrdila je to sedmoj sili sama dizajnerica vozeći se to neobično vjenčanje organizirano usred tjedna.

"Želim im sve najbolje, zajedno su nevjerojatni, tako sam sretna zbog njih", rekla je dizajnerica.

image

Sam Asghari

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Obred je održan na posjedu pop dive Thousand Oaks nadomak Los Angelesa, a okupilo se mnogo zvijezda, od Madonne do Paris i Kathy Hilton i Drew Barrymore. Nije bilo njezinih sinova koji su mami preko društvenih mreža poželjeli sreću: Seana Prestona (16) i Jayden Jamesa (15). Dečki su već tinejdžeri i zacijelo bi im bilo neugodno da su morali pratiti mamu do oltara. Teško da bi ju mogli odbiti, a ovako su se elegantno izvukli. Vjenčanje će vjerojatno proslaviti kad se mama vrati s medenog mjeseca.

Čitajte i: Britney Spears napokon je - slobodna! Nakon 13 godina bez kontrole nad vlastitim životom, sada diše punim plućima

Britney nije pozvala svoju disfunkcionalnu obitelj zbog svima znanih razloga, pogotovo ne oca Jamieja Spearsa koji joj je nametnuo 13 godina dug, pakleni konzervatorij. Mladencima se htio pridružiti nezvani gost, bivši suprug pjevačice Jason Alexander s kojim je 2004., poprilično alkoholizirana, sklopila brak u Las Vegasu. Poništen je za 55 sati, no bivši nije ga zaboravio.

Pokušao je upasti na njen posjed nekoliko sati prije obreda vičući da mu je Britney žena i da njihovo vjenčanje još uvijek vrijedi. Popeo se preko ograde, spustio se niz stjenovitu padinu i gotovo domogao šatora gdje je sve bilo spremno za proslavu nakon obreda.

Obuzdalo ga je osiguranje, privela policija i sad se nalazi u zatvoru. Mladenci se nisu dali smetati: poslije svih njenih pretrpljenih muka, pa i spontanog pobačaja prošlog mjeseca, bio je to njihov najsretniji dan koji im ništa nije moglo pokvariti.

Linker
21. travanj 2024 18:48