Četvero djece je najbitnije

Brakorazvodna parnica godine bliži se kraju: Kim i Kanye su se uspjeli dogovoriti oko djece i skrbništva

Kim Kardashian ne pada na pamet zabranjivati Kanyeu Westu da provodi vrijeme s njihovo četvero djece, ali je postavila uvijet, da se moraju viđati - izvan kuće.

Dogovor o djeci je postignut pa odvjetnički timovi sad bruse posljednje detalje u brakorazvodnoj parnici između Kim Kardashian (40) i Kanyje Westa (43). Uskoro bivši supružnici, naime, međusobno ne komuniciraju, ali je popularni američki reper još uvijek aktivno prisutan u životu njihove djece.

"Kanye želi maksimalno korektno odigrati svoju ulogu oca u njihovim životima, a Kim ne pada na pamet da mu to brani, niti da ga u toj želji imalo obeshrabruje", izjavio je izvor blizak obitelji.

Čitajte i: ‘Nije mu dobro‘: Kanye West teško podnosi prekid s Kim Kardashian, dok se ona fokusirala na posao i djecu

U skladu s novom dinamikom obiteljskog života West kćeri North (7) i Chicago (3), te sinove Sainta (5) i 1,5-godišnjeg Psalma može viđati kad god to poželi, ali izvan imanja s privatnim otvorenim bazenom i vinogradom u Hidden Hillsu, iz kojeg se pjevači iselio.

Dogovor o nekretninama

Prije početka brakorazvodne parnice upućeni su tvrdili kako će upravo ta nekretnina biti jabuka razdora oko koje će biti nemoguće postići dogovor: zajednički su je uređivali sedam godina, u nju su se uselili početkom lanjske godine, a West je na papiru vlasnik minimalistički uređene građivene, koju je u intervjuima prozvao - belgijskim samostanom, dok je Kim vlasnica okolnog zemljišta koje su s godinama dodatno proširili kupujući okolne parcele - zbog zaštite privatnosti.

Čitajte i: Kim i Kanye već mjesecima ne žive zajedno: Brak im je na rubu propasti i to su gotovo u potpunosti prihvatili

Nakon isljenja West je neko vrijeme je boravio u Wyomingu, a po povratku u Kaliforniju u fokusu su mu, tvrde upućeni, jedino - posao i djeca. S druge strane Kim je u svojoj glavi već razvedena, pa uživa u slobodi i zabavlja se s prijateljima. - Kuća joj je uvijek puna, ali u njoj više nema mjesta za Westa - kažu njezini prijatelji. Lista njihovih nekretnina je dugačka, a razvrstane su diljem Sjedinjenih Država - od Chicaga i Wyominga do Miamija na Floridi. Kako će ih međusobno podijeliti, tek će se vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 00:15