Profimedia, Backgrid USA
MILIJUNSKI RAZVOD

Bračni krah skrivala je pet mjeseci: Razišli su se još prije Božića, pola njezinog bogatstva moglo bi pripasti njemu

S obzirom na to da su uvijek voljeli skrivati privatan život od javnosti, nije nimalo čudno što su raspad svojeg trogodišnjeg braka uspjeli držati u tajnosti gotovo pet mjeseci.

Pjevačica Adele i njezin suprug Simon Konecki razišli su se još prije Božića, a s obzirom na to da nisu potpisali predbračni – on bi mogao dobili polovicu njezinog višemilijunskog bogatstva.

Šuškanja da prolaze bračnu krizu krenula su u veljači ove godine kada je Simon Konecski stigao na dodjelu Brit Awards bez svoje supruge, koja to događanje inače nije propuštala. Izostanak slavne pjevačice Adele bila je naznaka da nešto nije u redu, ali njegovo dobro raspoloženje na večeri umirilo je priče da se par razveo.

- Dodjela Brit nagrada bila je svojevrsna potvrda da Adele i Simon više nisu zajedno. Svi su se nadali da će se ona pojaviti, ali nije i bilo je jasno kako su stvari između njih gotove. On je bio odlično raspoložen na partyju pa su se mnogi ponadali kako glasine ipak nisu istinite – izjavili su prijatelji para koji se vjenčao 2016. godine nakon pet godina veze.

Nagađanjima su na kraj stali Adele i Simon koji su prije par dana javno obznanili da se razvode, a vijesti su ponajprije njezinim obožavateljima došle kao veliko iznenađenje. Par, koji je tešku odluku donio još prije Božića, sada se priprema na razvod težak nekoliko milijuna funti: s obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor, on će dobiti polovicu Adeleinog bogatstva koje se procjenjuje na 145 milijuna funti.

Kao razlog rastanka nakon gotovo osam godina ljubavi mnogi navode česta putovanja zbog posla, ali i njezino „otkrivanje” novog društvenog kruga u Los Angelesu i New Yorku. Adele je tako nedavno viđena u noćnom izlasku s Jennifer Lawrence u New Yorku, a dobra je prijateljica i s glumicom Emmom Stone i komičarkom Amy Shumer koje žive u Los Angelesu.

- Par je ima nekonvencionalan odnos, ali na kraju svega – gotovo kao i da nisu bili zajedno – otkrili su njihovi prijatelji. Jedan od razloga za nesuglasice bilo je i njegovo preziranje showbiza i odlazaka na velika događanja, dok je Adele, za koju sad mnogi sumnjaju da radi na novom albumu, obožavala biti u društvu svojih slavnih prijatelja, koji su joj sada najveća podrška.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Adele heads to a recording studio looking incognito in all black. Adele quickly heads inside the studio presumably to get started on some new projects.

Pictured: Adele



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 422662997, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Prije par mjeseci uhvaćena je kako odlazi u studio, a sada su obožavatelji uvjereni kako ju je razvod inspirirao za nove pjesme

Razvod je obavljen u prijateljskom tonu, prvenstveno zbog njihovog sina Angela, a pjevačica je prije nekoliko mjeseci darovala suprugu svoj losanđeleški dom čija se vrijednost procjenjuje na 500 tisuća funti. Pjevačica će se sa sinom smjestiti u Londonu kako bi bila blizu svoje mame, ali i jer bi voljela da Angelo ima britansko obrazovanje.

Iako je Adele uvijek najljepše govorila o svojem suprugu, osobito jer joj je pomogao u oporavku nakon operacije glasnica 2011. godine, par je prolazio kroz trzavice – 2014. se Simon iselio iz njihovog stana, a godinu dana nakon, kada su se pomirili, na ulici su uhvaćeni u svađi. Ipak, još nedavno je Adele govorila kako bi voljela da Simon i ona imaju još jedno dijete.

Nakon vijesti o rastanku brojni njezini obožavatelji ponadali su se kako bi Adele to moglo inspirirati da završi svoj četvrti album jer je poznata po pjesmama u kojima je opjevala svoje prekide i na njima zaradila milijune. Svoj posljednji album, naziva „25”, objavila je 2015., postao je broj 1 u 32 zemlje, jedan je od najprodavanijih albuma na svijetu, a za njega je dobila nekoliko Grammyja i BRIT nagrada.

Singer Adele appears backstage with her awards for Album Of The Year and Best Pop Vocal Album for
Profimedia, UPI
Na dodjeli Grammyja 2017. godine

Linker
19. travanj 2024 19:11