Josip Čekada
samo tebe ljubio

Boris Rogoznica sasvim iskreno: 'Doris je za mene pojam, a mi ćemo biti bolji no što smo bili'

Kada su putem društvenih mreža potvrdili prekid, napisali su kako nemaju što reći o tome. No, Boris je sada progovorio ipak o kraju njihova braka.

Za vrijeme izolacije zbog koronavirusa, par je bio razdvojen. Doris Pinčić Rogoznica je živjela u nedavno kupljenoj kući, a Boris Rogoznica je otišao u Sukošan kraj Zadra. Istaknuli su kako ne shvaćaju razlaz kao preveliku dramu jer život ide dalje.

"Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri", zaključio je glazbenik i priznao kako njegova nova pjesma "Samo tebe ljubio" nije posvećena Doris, a ni bilo kome drugome.

Gloria 25 godina / Lauba / Zagreb 27.09.2019. / foto: Davor Matota / Doris Pincic Rogozinica i Boris Rogoznica
Davor Matota
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica zajedno su se zabavljali na prošlogodišnjoj proslavi 25. godišnjice magazina Gloria

"Taj period kada nismo bili baš najbolje sada je iza nas. Ono što smo priželjkivali da dođe, došlo je kada je trebalo. Dovoljno smo zreli", ispričao je Rogoznica u intervjuu za RTL Exkluziv.

Tvrdi kako su oboje dobro, a razvod ne gledaju kao nešto negativno, već upravo suprotno.

"Možda ima nešto u tome da je sedma godina krizna. Osjećaji se poslože drugačije, ne osjećaš se sretno i zadovoljno. Mi smo uvijek dobro funkcionirali u dogovorima. Nakon cijele situacije još se više volimo i cijenimo", priznao je glazbenik.

Foto: Vedran Peteh

Njihova djeca, tvrdi, sretna su i ispunjena. Razvod roditelja nije ih zabrinuo, jer, kako kaže Boris, dok su on i Doris sretni, tada su sretna i djeca. Temelj njihove veze bilo je prijateljstvo pa sada Doris i Boris ne žale ni za čim.

"Mi smo se cijelo vrijeme trudili biti najbolja verzija sebe. Ona je dala sve, i ja sam. Životni put nas je tako naveo. Bit ćemo bolji no što smo bili, funkcioniramo kao fantastični prijatelji i roditelji", tvrdi Rogoznica. No, o razlozima njihova prekida neprestano se nagađa. U posljednje vrijeme povezuje ih se s drugim osobama, naročito nakon su mediji šuškali o tome da se Boris druži s nepoznatom crnkom.

boris rogoznica
Press

"Nije bilo ništa konkretno. Nikakva treća osoba, ni kod mene, ni kod Doris. A ta crnka, s kojom me povezuju... Djevojka je nakon moje gaže snimila video i objavila. To je to, nema nikog trećeg - priznao je glazbenik.

Čitajte i:
Doris Pinčić potvrdila razvod: 'Već neko vrijeme nismo životni partneri'

Potvrđen razlaz Doris Pinčić i Borisa Rogoznice! Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

Boris Rogoznica: 'Najbolje u životu što sam našao je moja supruga, a izgubio sam obraz nekoliko puta'

Linker
12. travanj 2024 00:10