Profimedia, SIPA USA
noć za pamćenje

Beyonce ušla u povijest i fanovima priuštila trenutak koji su čekali

Beyonce je sinoć odradila jedan od najboljih nastupa u povijesti kultnog festivala te na pozornicu izvela supruga, sestru i bivše kolegice.

36-godišnja Beyonce ne prestaje oduševljavati.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Sinoć je ušla u povijest kao prva Afroamerikanka žena koja dobila ulogu glavne zvijezde festivala Coachella, a spektakularnim nastupom nije razočarala. Dapače!

A post shared by D O U G™ ♉️ (@dougbada) on

Majka troje djece, nastup je otvorila šepurenjem po pozornici, odjevena u crno-zlatni triko s plaštom, u stilu Nefetiti, a zatim je zapalila publiku velikim hitom "Crazy in love" koji je izvela u traper hlačicama, žutom topu s kapuljačom i šljokastim čizmama s resicama te uz pomoć nekoliko desetaka atraktivnih plesačica, odjevenih u žute trikoe.

INDIO, CA - APRIL 14:  Beyonce performs at the 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival at Indio Polo Grounds on April 14, 2018 in Indio, California., Image: 368573553, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Koncert je nastavila nizanjem hitova iz bogatog opusa, a kostime je mijenjala gotovo neprimjetno, zahvaljujući pomno osmišljenom scenskom nastupu koji su ona i plesačice izvele bez greške.

INDIO, CA - APRIL 14:  Beyonce performs at the 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival at Indio Polo Grounds on April 14, 2018 in Indio, California., Image: 368573573, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Za veliko finale Beyonce je u rukavu imala spremno posebno iznenađenje, kojem su se fanovi nadali mjesecima.

A post shared by TShade (@throwshade101) on

Naime, na pozornici su joj se pridružile Kelly Rowland i Michelle Williams, pjevačice iz posljednje postave grupe Destiny's Child, s kojima je krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih žarila i palila glazbenim ljestvicama.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Za okupljanje koje se čekalo, cure iz nekoć slavnog benda odjenule su svjetlucave kostime s maskirnim uzorkom, i visoke čizme te otpjevale hitove "Say my name" i "Soldier", u verziji prilagođenoj live nastupu.

Na pozornici su se pojavili i njezin suprug Jay-Z i sestra Solange, s kojom je Beyonce plesala na pjesmu "Get me bodied".

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kostime je za slavnu pjevačicu osmislila kuća Balmain.

Cijeli nastup pogledajte ovdje - za Beyonce premotajte do druge minute:

Linker
16. travanj 2024 07:10