USKORO NA NETFLIXU

Amar Bukvić najavio film u kojem glumi sa zvijezdom hit serije Gossip Girl, a domaćini odmah primijetili nelogičnosti

Psihološki triler ‘The Weekend away‘ na Netflix stiže 3. ožujka, već je dobio stranicu na IMDb-u, a ni glavni kritičari po društvenim mrežama nisu zaobišli trailer.

Nakon što se naš poznati glumac Amar Bukvić pohvalio novom ulogom u objavi na Instagramu, njegovi obožavatelji jedva čekaju film "The Weekend Away" koji uskoro stiže na Netflix.

Trailer filma redateljice Kim Farrant već u prvim sekundama prikazuje kadrove iz Splita gdje se, među ostalim lokacijama, film snimao prošle godine, a nastao je prema istoimenoj knjizi Sarah Alderson - ujedno i scenaristice filma. Osim zagrebačkog glumca, u filmu ćemo gledati i našu glumicu Ivu Mihalić te mladog perspektivnog glumca Adriana Pezdirca, a s obzirom na opis radnje filma, napetosti neće nedostajati!

Sama priča prati dvije prijateljice Beth (Leighton Meester) i Kate (Christina Wolfe) koje stižu na odmor u Lijepu našu. Jedna od njih je udana i ima dijete, a druga je slobodna. Nakon što stignu na našu obalu, slijedi uzbudljiva večer u prepunom noćnom klubu gdje im počinju prilaziti muškarci. Beth s vjenčanim prstenom protivi se njihovom društvu i želi se vratiti u hotel, a kadar iz teasera koji je najviše zaintrigirao filmoljupce je scena Kateinog beživotnog tijela koje pluta u moru.

Čitajte i: Povijest se ponavlja: Nakon što je i sam glumio sa svojim ocem, Amar Bukvić prvi put na filmu sa šestogodišnjim sinom

Situacija se dodatno zakomplicira kada se Beth probudi ne sjećajući se prethodne noći pa tek nakon nekog vremena shvati da je njezina najbolja prijateljica nestala bez traga.

image

Amar Bukvić.

BOZO RADIC/CROPIX

Je li smrt bila nesretan slučaj? - jednako kao Beth, zanima i gledatelje čiju napetost dodatno rasplamsa scena u kojoj policija sumnjiči za ubojstvo Beth kojoj potom vlasti oduzimaju putovnicu ne bi li je zadržali u državi.

U filmu kojeg tek trebamo ocijeniti, glavnu ulogu ima Leighton Meester poznata po hit seriji Gossip Girl, a kako će se polako raspetljati klupko misterija, otkrit ćemo 3. ožujka kada stiže na Netflix.

Film je u međuvremenu dobio i stranicu na IMDb-u, a Hrvati su već počeli primjećivati nelogičnosti i "propuste".

Između ostalog, zaintrigirala ih je scena iz trailera u kojem se muškarcu prijeti da će ga baciti u more u Splitu, a domaći tviteraši su odmah krenuli s kritikama.

"Netko je u opasnosti da će pasti u toplo more u kolovozu u Splitu sa šest metara?" upitao je jedan, dok je drugi primijetio da su izostale "tipične" hrvatske navike.

"Čekaj, nitko ne pije kavu i ne jede juhu? Ovo je moglo biti snimljeno i na Floridi", napisao je drugi korisnik te društvene mreže.

Linker
19. travanj 2024 04:21