ROBS TOPS / Backgrid UK / Profimedia
upoznala ga je s prijateljima

Adele više nije sama: Tješio ju je nakon razvoda dok se nisu zaljubili

Iako je tek nedavno riješila detalje vezane za razvod od Simona Koneckog (45), Adele je, pišu britanski mediji, u kratkom roku pronašla sreću s reperom Skeptom (37).

"Adele i Skepta su bili jedno uz drugo kada su prekinuli svoje bivše veze. Jako su povezani i među njima definitivno postoji posebna veza. Provode sve više vremena zajedno, a neki njihovi prijatelji se nadaju i predviđaju da će biti divan par", rekao je izvor za The Sun.

Nedavno se slavna britanska pjevačica pojavila na proslavi njegovog 37. rođendana u jednom londonskom klubu, a da su se 'pronašli' govori i činjenica koliko su međusobno aktivni na društvenim mrežama.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Recording Artist Adele attends The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)
Getty Images for NARAS

Poznata pjevačica svog novog dečka rado je upoznala sa svojim prijateljima - najboljom prijateljicom Laurom i poznatim voditeljem i glumcem Jamesom Cordenom.

"To što je Skepta upoznala s prijateljima je pozitivan znak. Svi im žele sve najbolje. Tih dvoje ljudi su se pronašli. Oni su godinama bili prijatelji, a nitko nije znao da će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više", kaže izvor.

paris, FRANCE  - British grime MC, rapper, songwriter, record producer and music video director Skepta pictured wearing a black jacket after Alyx Homme SS20 Show

BACKGRID UK 23 JUNE 2019, Image: 451689509, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Daniel Bruno Grandl / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Daniel Bruno Grandl / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Adele i Skepta su bili tu jedno za drugo kad su se njihove bivše veze raspale. Povezuje ih glazba i umjetnost i to što oboje dolaze iz grada Tottenhama, a Adelini prijatelji navodno se nadaju i predviđaju da će njihova veza postati ozbiljna i da će biti 'sjajan par'.

Adele je do prekida početkom godine sedam godina bila u braku s menadžerom Simonom s kojim je dobila sina Angela (6), a Skepta je prije godinu dana postao otac kćerkice. Prošle godine bio je u kratkoj vezi s Naomi Campbell.

Linker
17. travanj 2024 10:27