Zadivila obožavatelje

Adele se za rođendan vratila na društvene mreže i to potpuno bez šminke: ‘Nikad nisam bila sretnija‘

Pjevačica koja i inače ne objavljuje često na mrežama, uzela je dulju pauzu nakon što je u prosincu zbog komplikacija uzrokovanih Covidom morala otkazati niz koncerata.

Omiljena pjevačica i diva Adele, napunila je 34 godine, glazbenica koju obožavaju diljem svijeta tim se povodom oglasila na društvenim mrežama, nakon dulje pauze. Objavila je dvije svoje fotografije kojima je ponovno zadivila obožavatelje. Glazbenica pozira u maloj crnoj haljini i to potpuno bez šminke, a slikala ju je američka fotografkinja Raven B. Varona.

Mini haljina s gornjim dijelom koji je prošiven svjetlucavim aplikacijama s neodoljivim naglašenim rukavima Adele odlično pristaje. Na jednoj fotografiji pozira tako da pokaže 'balon' rukave, a na drugoj u prvom planu je njeno lice bez šminke, na kojem se vide neodoljive pjegice.

"Koju razliku čini jedna godina! Ako vrijeme liječi i zaglađuje sve nabore u mom životu, kao što je činilo dok leti, tada jedva čekam da napunim 60! Nikad nisam bila sretnija. Toliko lekcija, toliko blagoslova za koje treba biti zahvalan. Ovo je 34, i sviđa mi se. Hvala vam za rođendansku ljubav", napisala je Adele u opisu fotografija.

Čitajte i: Adele o mršavljenju: ‘Gubitak 45 kilograma posljedica je obilnog znojenja, a ne sirutinske dijete‘

Njezini obožavatelji požurili su komentirati predivne fotografije koje su najvjerojatnije slikane u njenom vrtu. Zasuli su je i rođendanskim željama i komplimentima.

image

Adele je u prosincu morala odgoditi niz koncerata.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Adele je ovom osobnom izjavom napravila svojevrstan povratak na društvene mreže, prvi put nakon što je morala odgoditi seriju svojih nastupa s ekskluzivnom publikom i dosta skupim ulaznicama u Caesars Palaceu u Las Vegasu, ovog prosinca. Pjevačica je u dramatičnom videu sa suzama u očima otkazala koncerte samo 24 sata prije nastupa u prosincu prošle godine.

U jednom trenu se potpuno slomila i počela plakati ispričavajući se obožavateljima, kazala je da se osjeća posramljeno. Video je snimila sjedeći u hotelskoj sobi, otkrila je da je potpuno shrvana zbog niza odgoda uzrokovanih Covidom, kazala je da je u tom trenutku polovica njezine ekipe i tima bila zaražena tim virusom. "Nemoguće je završiti show", kazala je Adele.

Linker
18. travanj 2024 03:33