istup para pred kraj godine

Znakovita poruka Meghan Markle: ‘Vjerujte nam na riječ, ljubav sve pobjeđuje...‘

U podcastu nazvanom "Archewell Audio" princ Harry i Meghan Markle ugostili su brojne ugledne osobe iz javnog života. Pričali su s njima o inspiraciji i lekcijama koje im je donijela teška 2020. godina, a onda su i sami podijelili razmišljanja o svemu što ih je snašlo. Njima je ova godina i privatno jako teška.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle nadaju se da će, nakon teške godine, 2021. donijeti nešto lakše i bolje dane. Otkrili su to u posebnoj epizodi podcasta "Archewell Audio" gdje su im se pridružila brojna ugledna imena iz svijeta filantropije, društvenog aktivizma, svijeta zabave i sporta.

Ova specijalna epizoda podcasta dio je velikog ugovora koji su Harry i Meghan potpisati za Spotify, a u njemu su ugostili i Jamesa Cordena, Eltona Johna, Tylera Perryja... Svi su dijelili osobne anegdote i inspirirajuće priče iz vlastitih života.

Na kraju ove godine, dok gledamo u budućnost... Moramo se držati lekcija koje smo naučili tijekom 2020., o tome koliko je važno brinuti jedno o drugom, koliko su velike i važne veze koje imamo, čak i onda kada ih je nemoguće fizički ostvariti", rekao je princ Harry u podcastu. "Odlučili smo dovesti u podcast ljude kojima se divimo i koji nas inspiriraju, kako bi s vama podijelili saznanja do kojih su došli tijekom 2020.", dodala je Meghan.

image
Meghan Markle i princ Harry tijekom podcasta su otkrili i neke od privatnih informacija, među njima i kojom su pjesmom obilježili ulazak u brak. Znakovite su bile riječi kojima je bivša glumica završila podcast.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tijekom 35-minutnog specijala, par je izrazio suosjećanje sa svima koji su izgubili voljene u pandemiji koronavirusa te su još jednom izrazili divljenje prema svima koji se bore za zdravlje drugih na prvim linijama borbe protiv Covida-19.

"U ovo blagdansko vrijeme, naše misli su posebno uz one koji su imali nezamislive, nenadoknadive gubitke", rekla je Markle.

Krajem podcasta, par je poželio svima sve najbolje u Novoj godini, i to uz pjesmu "This Little Light of Mine". Objasnili su i zašto im je ta pjesma posebno važna. "Ta pjesma svirala je na samom kraju našeg vjenčanja, dok smo šetali stepenicama crkve. Željeli smo njome započeti zajednički život", rekla je Meghan. "Poruka ove pjesme posebno nam je pri srcu. Zajedničkim snagama možemo učiniti svijet boljim mjestom", dodao je Harry. Meghan je potom zaključila znakovitim riječima: "Bez obzira na to što vam život priušti, vjerujte nam na riječ, ljubav uvijek pobjeđuje".

image
Par iza sebe ima turbulentnu i tešku godinu, no ujedno su se u njoj i izborili za 'slobodu'.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 20:24