Posebne čestitke

William i Kate ‘uzvraćaju udarac‘: Princ pokazao koliko njegova djeca vole baku Dianu i koliko mu nedostaje majka

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea Majčin dan, koji se u Velikoj Britaniji slavi 14. ožujka, iskoristili su za posebno emotivnu posvetu pokojnoj Lady Di, što je za dvoje suzdržanih članova kraljevske obitelji pomalo neobičan potez.

Princ William i princ Harry kao da su započeli bitku - tko više voli preminulu im majku Dianu. Nakon što je princ Harry sa surpugom Meghan Markle dao kontroverzni intervju u gostovanju kod Oprah Winfrey i tome podigao neviđenu buru - jasno je dao do znanja da ga cijela situacija podsjeća na onu koju je proživljavala njihova majka pokojna princeza Diana. U više je navrata svoju Meghan uspoređivao s Dianom. Sada se čini kao da stariji brat princ William i njegova supruga Kate Middleton ne žele biti izostavljeni iz slavljenja neprežaljene Lady Di. Jednim dosta neobičnim potezom, kao da su htjeli istaknuti da je i William Dianin sin te da mu pokojna majka itekako nedostaje.

Za ovaj Majčin dan, od svih majki, baka i prabaka u obitelji odali su počast upravo Diani. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea podijelili su tri čestitke koje su izradila njihova djeca, a koja su upućena upravo pokojnoj baki - koju nikada nisu upoznali.

Na službenom Instagram profilu William i Kate istaknuli su kako će i ovaj Majčin dan biti drugačiji zbog protupandemijskih mjera, koje su posebno stroge u Velikoj Britaniji, te da će mnogi i ove godine biti odvojeni od svojih voljenih.

Čitajte i: Video: Komentar Nade Mirković: Meghan je otišla predaleko u pokušajima da Harryja pretvori u muškarca iz Kalifornije

Čitajte i: Intervju o kojemu će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

"Ali veselimo se, ne tako dalekoj budućnosti kada ćemo opet moći zagrliti svoje majke. No za one koji su suočeni s teškim gubitkom, ovi dani mogu biti posebno teški. Na svaki Majčin dan George, Charlotte i Louis izrade čestitku u kojoj se prisjećaju svoje bake Diane, za Williama", napisali su Kate i William. Dodali su svojim pratiteljima da misle na njih, bez obzira kakve su njihove životne okolnosti.

Što su napisali pokojnoj baki

Prijestolonasljednik se pohvalio sa sve tri čestitke koje su njegova djeca izradila, a posebno je interesantno ono što su George i Charlotte napisali.

"Sretan, sretan majčin dan. Jako te volim i mislim na tebe zauvijek, mnogo ljubavi ti šalje George", napisao je sedmogodišnji George.

Čitajte i: Kate nakon intervjua Meghan i Harryja nije reagirala, no... Izraz lica govori više od tisuću riječi

Čitajte i: Zadovoljni starijim bratom: Palača odobrava Williamov medijski istup kojim je branio obitelj

"Draga bako Diana, mislim na tebe na Majčin dan. Jako te puno volim. Tati nedostaješ", poručila je petogodišnja Charlotte.

Najmlađi Louis sa svoje dvije godine još ne zna pisati, ali je za baku napravio jedan kolaž sa velikim srcem.

Kasnije je kraljevski par podijelio i fotografiju torte koju su zajedničkim snagama izradila djeca, a kao dodatak odali su počast njihovoj mami Kate Middleton i baki Carole, objavivši fotografiju kada je Kate bila malena.

"Slavimo druge dvije posebne majke", napisali su Cambridgei.

Linker
19. travanj 2024 05:01