Odnos još uvijek na kušnji

Velika svađa kraljevske braće: Evo što je William u naletu bijesa rekao Harryju o njegovoj supruzi Meghan

Kraljevski stručnjak tvrdi da je William uvjeren kako Meghan ima "agendu", što je rekao i Harryju koji je odmah stao na njezinu stranu.

Princ Harry je u srijedu iz Kalifornije sletio u London kako bi sa svojim bratom Williamom prisustvovao otkrivanju kipa u čast njihovoj pokojnoj majci, princezi Diani. Harry je posljednji put vidio brata na sprovodu njihovog djeda, princa Philipa. Tada su bili udaljeni jedno od drugog, a progovorili su tek nekoliko riječi koje su zabilježile kamere.

No, kraljevski stručnjak Robert Lacey u svojoj knjizi "Battle of Brothers" napisao je da je William s Harryjem podijelio svoje uvjerenje kako Meghan Markle slijedi svoj dobro razrađeni plan. Kada je do Williama došla informacija da je Meghan maltretirala njegovo osoblje, princ je o tome htio razgovarati s Harryjem putem telefona.

Čitajte i: ‘Ne dajte da vas zastraše licemjeri‘: Zbog Meghan i Harryja novinarku i njezinu djecu dočekale prijetnje smrću

Harry se rasplamsao u bijesnoj obrani svoje supruge pa je William s njim htio o tome razgovarati uživo. Tijekom obračuna koji je uslijedio, piše Lacey, William je rekao Harryju kako je uvjeren da Meghan ima "agendu". Kate je, smatra Lacey, bila na oprezu čim je upoznala Meghan.

image
Na sprovodu princa Philipa, William i Harry držali su se dalje jedan od drugog.
AARON CHOWN/AFP/PROFIMEDIA

Kada je jednom prilikom Williama razljutio komentar njegovih prijatelja da svatko ima problema sa šogoricama, on se razljutio i uzviknuo: "Ta vražja žena bila je nemilosrdna prema mojem osoblju", tvrdi kraljevski stručnjak.

"Samo William i Harry mogu znati što su si rekli i s poštovanjem su o tome šutjeli. No, njihova su se kućanstva odmah podijelila i odnos među braćom nikad više nije bio isti. U kojem smjeru je trebao ići nakon što su u njihovu raspravu ubačene tako bolne i proklete ideje?", pita se Lacey.

Ipak, Harry i Meghan tvrde, baš kako su ispričali u velikom intervjuu s Oprah Winfrey, da se članovi kraljevske obitelji prema njima nisu odnosili baš korektno, posebice prema Meghan koja si je zbog svega htjela oduzeti život. Kad su se ona i Harry obratili kraljevskoj obitelji za pomoć, baš kao što je to Diana, princeza od Walesa, učinila dok je bila u braku s princom Charlesom, odbijena im je pomoć.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: 'Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala'

"Napustila sam karijeru, život. Napustila sam sve jer ga volim. Plan nam je bio to učiniti zauvijek", rekla je Meghan Opri o preseljenju u Veliku Britaniju. "Rekla sam starijem članu obitelji kako mi treba pomoć, ali on mi je odvratio da to neće biti moguće jer 'nije dobro za Tvrtku'", dodala je vojvotkinja.

Hoće li posvađana braća uspjeti riješiti svoje nesuglasice, vidjet ćemo u narednim mjesecima, a kraljevski stručnjaci i stručnjaci za govor tijela sigurno će pomno pratiti braću u narednim zajedničkim trenucima.

Linker
20. travanj 2024 03:25