u manje od godinu dana

Ugrožena sigurnost! Policija čak devet puta pozvana u dom Meghan Markle i princa Harryja

Princ Harry i Meghan Markle govorili su o sigurnosnom pitanju tijekom intervjua s Oprom Winfrey. Tada su svijetu skrenuli pozornost na činjenicu da im kraljevska obitelj više ne financira osiguranje, iako Harry prima čak i prijetnje smrću.

Princ Harry i Meghan Markle posljednjih devet mjeseci bili su primorani čak devet puta pozivati policiju u svoj dom u južnoj Kaliforniji. Prema informacijama novinske agencije PA Media, policija okruga Santa Barbara morala je intervenirati na njihove telefonske pozive, aktiviranje alarma i prekršaje nad imovinom.

U srpnju 2020. policija je u dom Meghan i Harryja pozvana četiri puta - jedan je poziv bio telefonski, a ostali su bili ‘aktiviranje alarma‘. Sva su se četiri poziva dogodila u ranim jutarnjim satima. Nije par imao mira ni u kolovozu, a alarmi su se oglasili i u studenom 2020. te veljači 2021. godine.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Tijekom božićnih blagdana, na njihovo je imanje u Montecitu netko pokušao provaliti, a 26. prosinca policija je ponovno dobila poziv i radi štete nad imovinom. Tada im je u dom pokušao provaliti 37-godišnji Nickolas Brooks, koji je uhićen zbog upada na privatni posjed. Kasnije je pušten.

image
Par je u intervjuu s Oprom Winfrey priznao da se boji za vlastitu sigurnost nakon što im je kraljevska obitelj ukinula financiranje sigurnosne službe.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Intervju o kojem će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Meghan i Harry suočavaju se sa sigurnosnim problemima skoro svakodnevno otkako su razgovarali s Oprom Winfrey. I u samom intervjuu su istaknuli veliki problem sa sigurnošću, pogotovo zbog toga što im je uklonjena zaštita nakon što su napustili kraljevsku obitelj. "Rođen sam u ovoj poziciji, naslijedio sam rizik. Dakle, to je za mene bio šok", rekao je tada Harry.

image
Meghan i Harry na kraju su odlučili sami financirati vlastito osiguranje.
SHUTTERSTOCK

Meghan je tada dodala i da je molila kraljevsku obitelj da im ne uklone čuvare budući da Harry prima prijetnje smrću. U konačnici su Meghan i Harry bili prisiljeni uspostaviti privatno financirane sigurnosne aranžmane da bi zaštitili sebe, ali i svog sina Archieja.

Linker
18. travanj 2024 12:30