komentirao slavni intervju

Problematični princ Albert kritizirao Harryja i Meghan Markle: ‘Sve treba rješavati unutar obitelji‘

Monegaški vladar o problemima koji more njegovu obitelj i suprugu Charlene nikada nije govorio javno. Također, ne komentira silne navode o svojoj izvanbračnoj djeci.

Iako je među okrunjenima glavama možda posljednji koji bi trebao suditi o nečijem ponašanju, monegaški knez Albert nije odolio komentirati intervju bivšeg britanskog princa Harryja i njegove spruge Meghan koji su dali Oprah Winfrey. Za BBC World News kazao je kako smatra da je njihov medijski istup i način na koji su to napravili neprikladan za članove jedne od nastarijih kraljevskih obitelji.

- Iako mogu razumjeti da su bili izloženi velikom pritisku, mislim da to nije bio odgovarajući format za takvu vrstu razgovora. Jer sve probleme treba rješavati unutar obitelji - kazao je knez Albert koji jako dobro zna o čemu govori.

image
Poznato je da princ Albert sa svojom suprugom Charlene ima prilično problematičan odnos.
AFP/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Princ Albert od Monaka konačno progovorio o svojoj djeci: ‘Ne mogu se nositi sa svime što ih muči‘

On naime, nikada javno nije govorio o skandalima koji su prilično potresali njegovu kneževinu - od sumnjive smrti njegove majke, princeze Grace, potpuno neprimjerenih brakova njegovih sestara Caroline i Stephanie, kao ni o svojoj vanbračnoj djeci, 29- godišnjoj kćeri Jazmine Grace Grimaldi i 17- godišnjem Alexandreu Grimaldi Costeu čija je majka očinstvo dokazivala putem DNA testa. Mediji već godinama nagađaju da to nisu jedina djeca koju je mongaški vladar napravio do svog braka s lijepom Južnoafrikankom, princezom Charlene koji je navodno otpočetka daleko od idealnog. No, Albert je u puno boljoj situaciji od Harryja i Meghan jer u svojoj kneževini on je taj koji određuje pravila.

image
Monegaška princeza nije se javno oglašavala o suprugovim izvanbračnim avanturama, no navodno joj je sve već odavno dozlogrdilo.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

Na kraju razgovora za BBC, knez Albert je Harryju zaželio puno uspijeha na njegovom novom i prvom poslu u američkoj tvrtci BetterUp Inc. gdje će biti dužnosnik za životni trening i mentalno zdravlje te puno sreće i mudrih odluka u novom životu na američkom kontinentu.

Linker
23. travanj 2024 08:28