moda u malom prstu

Otkriveno tko je zaslužan za genijalne outfite Meghan Markle: Ova spoznaja mogla bi vas iznenaditi

Crvena haljina s plaštom kuće Givenchy, gola ramena u haljini boje breskve zbog koje su se podigle mnoge obrve te zeleni outfit s pripadajućom tokicom? Tko bi mogao zaboraviti profinjene i dosjetljive outfite u kojima je Meghan Markle osvajala javnost dok je boravila u Velikoj Britaniji?

Otkako je stigla na britanski dvor, Meghan Markle nije prestala puniti novinske stupce.

Što zbog romantične priče američke glumice koja je "preko bare" pronašla svog princa na bijelom konju, što zbog očaravajućih outfita kojim je oduševljavala pri svakom izlasku u javnost.

image
Meghan Markle briljirala je u plavoj haljini Victorije Beckham
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Zvijezda serije "Suits", koja je očarala princa Harryja, s lakoćom je dosegla status modnog uzora s dvora koji je do tad uživala Kate Middleton te pokrenula trendove koje smo svi rado nosili.

Njezin plan za uspjeh bio je glamurozan i osvježavajuć, a opet tako jednostavan pa se tako njezina garderoba bazirala na ključnim komadima koje su svi htjeli iskopirati: haljinama savršenog kroja u odvažnim bojama, Aquazzura štiklama sa zečjim ušima, dizajnerskim malim torbicama, kvalitetnim kaputima midi duljine te ženstvenim tokicama za posebne prigode.

Umjesto blještavog nakita i modnih dodataka poput remenja i šalova, Meghan se poigravala krojevima pa su joj haljine s plaštevima ili bardot izrezom uskoro postale zaštitni znak.

Modna formula koja je donijela velik uspjeh

Celebrity modni makeoveri ovog tipa najčešće su djelo iskusnih stilista koji tjednima rade na osmišljavanju kompletnog novog stila svojih klijenata i porukama koje će njihova odjeća poslati u javnost pa bi vas mogla iznenaditi činjenica da je Meghan Markle sve modne kombinacije o kojima se danima pričalo - osmislila sama.

Sama svoj majstor

Naime, osim vjenčanja za princa Harryja, na kojem je, uz pomoć stručnjaka, zablistala u vjenčanici kuće Givenchy, a zatim u kabrioletu "odjurila u sumrak" s princem Harryjem u haljini s golim leđima Stelle McCartney, Meghan Markle odbila je surađivati sa stilistima u sklopu svoje "preobrazbe u vojvotkinju" te se odlučila osloniti na vlastite instinkte.

image
Da joj lađa izrez i bardot krojevi postanu zaštitni znak, odlučila je sama
GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Malo je reći da je bila u pravu. Fotografije njezinih outfita poslužile su kao predložak za "idealnu garderobu" ženam dilejm svijeta, bardot izrezi vratili se na velika vrata, cipele Aquazzura postale još poželjnije, a online dućani s luksuznom odjećom zadovoljno trljali ruke ako bi se u njihovoj ponudi našla odjeća ili modni dodatak koji je upravo viđen na Meghan.

Uz razvikane modne brendove koji su zbog nje postali još popularniji, Meghan je dala "vjetar u leđa" i nekim manje poznatim modnim imenima. Tako je torbica škotskog brenda Strathberry rasprodana u samo pola sata nakon što ju je Meghan odjenula na svoj Burberry kaput, a kaput boje vrhnja dizajnerice Amande Wakeley planuo sa svih prodajnih mjesta.

image
ZUMAPRESS.COM/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Sve to zahvaljujući "dobrom oku" i smislu za modu glumice zbog koje je princ Harry napustio britansku kraljevsku obitelj.

image
Premda je sama odlučila kako želi da joj vjenčanica izgleda, Meghan je jedino za tu važnu prigodu iskoristila usluge stilista
Shutterstock Editorial/Profimedia
Linker
13. travanj 2024 00:41