The Duchess of Cambridge / Shutterstock Editorial / Profimedia
mama kate opet rastura

Nikad viđena fotografija princa Louisa raznježila je sve: Neodoljivi slatkiš opet osvaja naciju

Na najnoviju fotografiju princa Louisa nitko nije ostao ravnodušan. Tim portretom je kraljevska obitelj odgovarala na čestitke za rođendan princa koji je bio u travnju, a autorica prekrasne fotografije i ovog puta je njegova talentirana majka Kate Middleton...

Još neobavljena fotografija princa Louisa poslana je kao odgovor na pisma svih onih koji su najmlađem princu čestitali rođendan. Na njoj je princ odjenuo košulju iz Sainsburyja za 100 kuna. Ovo je jedna od fotografija prije rođendanskog seta princa Louisa kada se prepustio njegovom hobiju - slikanju. U centru pozornosti na novom portretu malenog princa Louisa je njegov neodoljivi osmijeh.

"Srećom pa sam tada bila iza objektiva, jer sam bila više prekrivena bojom od Louisa", rekla je jednom prilikom simpatična Kate, koja je dokumentirala i zalaganje princeze Charlotte i princa Georgea koji su nosili pakete osnovnih namirnica susjedima koji su bili izolirani zbog koronavirusa.

Mama Kate otkrila je da princ Louis koji je navršio dvije godine 23. travnja, nikako da shvati kako se sada ne smije približavati drugim ljudima."Louis ne razumije socijalno distanciranje. Kad ode van on se želi grliti sa svima, a pogotovo s djecom i bebama koje su mlađe od njega", priznala je Kate.

Od ožujka sretna obitelj se nalazi na svom imanju Anmer Hallu u Norfolku. U tom periodu čak pet članova obitelji je slavilo rođendane u izolaciji. Ondje je Louis napunio dvije, princeza Charlotte je peti rođendan slavila u svibnju, princ William svoj 38. rođendan u lipnju, a princ George je u srpnju napunio sedam godina.

Kate ima pune ruke posla

Osim što se vojvotkinja od Cambridgea angažirala u kampanji koja osvještava mentalno zdravlje cijela zemlja podržava novu inicijativu vojvotkinje Happy Tiny People, koja je osmišljena da podupire roditelje i njegovatelje u razvoju jezika i komunikacijskih sposobnosti djece od rođenja do četvrte godine.

Čitajte i:

Najslađi 'problematičar': Princ Louis nikako da shvati poantu socijalne distance, stalno radi problem

Princ William slavi 38. rođendan: Dar koji je dobio od Kate potpuno će vas raznježiti

Neodoljive fotografije princa Louisa: Uz zarazan osmijeh pokazao i svoju buntovnu stranu

Linker
18. travanj 2024 14:36